Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan kan du købe modetøj online med rabat

Køb dit tøj med kryptovaluta og få potentielt store rabatter på tøjet. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan købe modetøj online med rabat. Når du har læst denne artikel, vil du være klar til at prøve vores tips og tricks af. På nuværende tidspunkt er der ikke mange forhandlere, der accepterer bitcoin som betalingsmiddel i deres webshops, men vi har en måde, hvorpå du kan komme udenom det – ved den indirekte metode.

 

Der er en måde, hvorpå du kan anvende bitcoin til at købe fysiske goder som modetøj, sko og meget andet. Denne måde går ud på, at du bruger dine bitcoins til at købe gavekort med. Disse gavekort kan så anvendes til at købe varer på de mest populære hjemmeside i Danmark og i udlandet. Skal vi komme med specifikke eksempler, så kan du købe gavekort til Zalando med rabat, og anvende disse gavekort på deres hjemmeside. Køb Bitcoins nu og begynd at spare penge.

 

Hvad er et gavekort?

Et gavekort er egentlig bare et forudbetalt kort, som kan anvendes hos de store forhandlere som H&M og Zalando. Egentlig er et gavekort bare et alternativ til kreditkort og kontanter, når man skal betale for sine varer. Du har måske fået et gavekort til fødselsdag på et tidspunkt, som kun kunne anvendes i én bestemt butik – sådan er det nemlig med de fleste gavekort.

 

Hvis en person køber et gavekort med kontanter, så er dette nemlig anonymt. For dig der har bitcoins og vil have modetøj, er det en meget god ting. Mange ønsker at købe bitcoins anonymt, men det er meget udfordrende. Folk har fundet ud af, at hvis de køber et gavekort for kontanter og bytter dette for bitcoins, så har de købt bitcoins anonymt. Det bedste ved det hele er, at du får en form for rabat. Der ses ofte, at hvis du har for 90 kroner i bitcoin, så kan du få et gavekort med en værdi på 100 kroner. Dette betyder egentlig, at du får en rabat på 10%. Du kan nok også kombinere denne rabat med eksisterende rabatter på den pågældende hjemmeside eller i den pågældende butik.

 

Du bør undersøge, om gavekort kan kombineres med nedsatte varer, før du køber gavekort. Det plejer dog at være tilfældet, fordi gavekort jo er et betalingsmiddel i butikker.

 

Hvilke slags gavekort kan man få?

Du kan som nævnt få gavekort til de store forretninger. Eksempler er: Nike, H&M, Adidas, Zalando og mange andre. Du bør være opmærksom på, om et gavekort kun kan anvendes i en bestemt region eller i et bestemt land. Hvis du køber et gavekort med euro på i stedet for kroner, så bør du lige undersøge, om du kan anvende det i butikkens danske webshop.

 

Husk på at du også selv kan gå ned i en butik og købe et gavekort for kontanter. Sælger du det efterfølgende, har du relativt anonyme bitcoins.

Recommended Articles