Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Findes der bæredygtige kondomer i 2021?

Der har inden for de sidste par år været stigende fokus på bæredygtighed og det miljørigtige valg. Sverige og Danmark er foregangslande på dette punkt og det er kun positivt. Derfor høre vi også mere og mere om den grønneomstilling. Alt dette om miljø og bæredygtighed høre vi ikke kun om i medierne, det er også et emne som er hyppigt nævnt på arbejdspladserne og i de danske hjem. Derfor bliver vi alle sammen også præget mere og mere til, at træffe de rigtige valg – ihvertfald når det gælder miljøet. I denne artikel kan du læse meget mere om dette, men også om, hvordan du kan træffe de rigtige valg i andre henseender, som for eksempel ved at bruge prævention og finde den rigtige slags.

Træf de rigtige beslutninger og mærk en kæmpe forskel

Hvis du gerne vil have mere fokus på bæredygtighed og træffe de rigtige miljømæssige beslutninger, så er det også vigtigt, at de ting du bruger i din hverdag er det rigtige valg. Du kan få produkter til kropspleje og rengøringsprodukter som er bæredygtige og gode og sunde for miljøet. Det kan du også med fødevarer og tekstiler. Fordi der er kommet så meget fokus på det bæredygtige liv, så er der også kommet langt flere produkter der er det. Det er vigtigt, hvis du ønsker at gøre en forskel for dig selv, din fremtid og for miljøet, så er det vigtigt, at du tænker det bæredygtig valg ind i din beslutning. Samtidig med det så er det også vigtigt, at du tænker en ekstra gang eller to over, hvordan du gebærder dig.

Valget af de rette produkter kan gøre en verden til forskel

Det er vigtigt, at du bliver bedre til ikke at være impulsstyret. På den måde kan du bedre træffe velovervejet valg. Det er for eksempel vigtig, at du husker at beskytte dig selv, når du skal være intimt sammen med andre. På den måde undgår du sygdomme og eventuelt også uønsket børn. Giver præventionen ubehag så kan det være på grund af glidecremen. Du kan få prævention uden glidecreme og det kan gøre oplevelsen meget bedre for både dig og din partner. Føler en af jer stadig ubehag kan det være på grund af latex og i kan få prævention i naturgummi, dette er faktisk også det bæredygtige valg og på den måde kan du gøre en forskel for dig selv, din partner og for miljøet.

Recommended Articles