Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Stilfuldt bryllupstelt

Er den store dag på vej? Ens bryllupsdag er en helt særlig dag, så det er klart, at I gerne vil gøre den til noget helt specielt, som I altid vil kunne huske. Ceremonien vil føles magisk, og festen vil være en fantastisk oplevelse. Dog er det ikke alle, der har plads til alle gæsterne derhjemme, eller som har lyst til at leje en bygning. Her er løsningen at leje et bryllupstelt!

Til jeres særlige dag

Med et bryllupstelt kan I have alt det, I har brug for. Der findes nemlig telte, der kan lejes i alle mulige forskellige størrelser, så I kan finde et telt, der har plads til alle jeres gæster, og som kan være i det område, hvor I har tænkt jer at slå det op. Teltet vil selvfølgelig være super flot i den traditionelle hvide farve, eventuelt med trægulve, loftslamper, gardiner og fast entrédør. Det er jo jeres bryllup, så det gælder om at gå all out. Lej bryllupstelt, så I kan få en fantastisk dag med plads til alt og alle.

Smukt bord til spisning

Der skal selvfølgelig også være et bord eller flere, hvor I kan sidde med jeres gæster og spise. I har garanteret gjort jer mange tanker om en spændende menu, og den skal kunne nydes i komfort og i selskab med jeres nærmeste. Måske har I ikke borde og stole nok liggende til den mængde af mennesker, men bare rolig; det har de færreste. Ligesom bryllupsteltet, er det også noget I kan leje. Det er en nem måde at få styr på det, og på den måde vil det hele også kunne matche fint.

Borde til mad, drikke og gaver

Til et bryllup er det dog ikke kun nødvendigt med borde til gæsterne. Der skal også være plads til andre ting i teltet, og det kan I også leje borde til. Der skal for eksempel være et bord til gaver, hvor gæsterne kan lægge deres lykønskninger og gaver til jer som brudepar. Det kan også være praktisk med et bord til mad og et til drikke, hvor gæsterne kan tage selv alt efter behov.

Nyd jeres dag

Det er jeres bryllupsdag, så I skal selvfølgelig bestemme, hvordan det skal indrettes i sidste ende. Når I har styr på siddepladser og bordplads, er I allerede langt. Jeres bryllupstelt skal nok blive til noget helt fantastisk; med de rette dekorationer og jeres nærmeste omkring jer, skal det nok blive en skøn oplevelse.

 

Recommended Articles