Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hvilke egenskaber har de mest populære krystaller?

Smukke sten og krystaller kan ofte meget mere, end du egentlig går og tror. Nogle har en helt speciel betydning, eller egenskab, som måske kan overraske dig positivt. Der findes et hav af forskellige krystaller. Herunder får du en guide over de mest populære, og hvilke egenskaber, de har. Undersøg desuden også Savasana blog for mere viden.

Rosenkvarts krystallen

Rosenkvarts krystallen er uden tvivl en af de absolut mest populære krystaller, der findes. Denne krystal har en smuk lyserød farve og et smukt, klart skær. Rosenkvarts krystallen hjælper dig med at få kærlighed i dit liv – herunder både kærlighed til dig selv og andre. Rosenkvarts krystallen tiltrækker generelt masser af kærlighed ind i dit liv.

Bjergkrystallen

I modsætning til rosenkvarts krystallen, er bjergkrystallen relativt kedelig at se på. Bjergkrystallen har dog en helt særlig evne, og bliver ofte omtalt som ”krystallen over alle krystaller”. Bjergkrystallen udstråler en voldsom energi, og den er desuden med til at skabe overblik og klarhed.

Ametyst krystallen

Ametyst krystallen skal du have fat i, hvis du søvnproblemer og generelt bekymrer dig meget. Ametyst krystallen er en god begynder-krystal. Denne krystal uddeler beskyttende energi, og hjælper dig desuden med at overkomme forskellige psykologiske problemer som stress og angst. Er du påvirket af tankemylder, kan ametyst krystallen hjælpe. Find den på Savasana.dk.

Tigerøje krystallen

Tigerøje krystallen er en af de sjældnere og mere specielle krystaller. Tigerøje krystallen er perfekt for dig, som ønsker mere jordforbindelse og klarere øjne. Denne krystal hjælper dig med at finde dig selv og se verden, som den er. Derudover siges det, at Tigerøje krystallen skulle være god til kvinder, fordi kvinder kan have en tendens til at overanalysere deres omgivelser en smule for meget. Krystallen hjælper dig med at holde fokus på dig selv og dine omgivelser. Det er Tigerøje krystallen, du skal have fat i, hvis du ønsker at komme en smule mere ned på jorden.

Blonde Agat krystallen

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der den Blonde Agat krystal. Denne krystal har en yderst smuk, blå farve, som gør den flot og unik at se på. Derudover har den en helt speciel egenskab: den kan nemlig få følelserne frem i enhver. Er du derfor en af dem, der har svært ved at sige, hvad du føler, er det med sikkerhed Blonde Agat krystallen, du skal have fat i. Den hjælper dig med at få sat ord på både gode og dårlige følelser.

 

 

Recommended Articles