Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Spil de oldschool kort-spil online, og spar miljøet for mere plast

Samler de gamle brætspil støv i vitrineskabet?

Vi kender vel alle følelsen af at gå rundt i butikken og falde pladask for alle de nye, farverige brætspil med iderige oplæg, hvorefter de bliver spillet en enkelt gang og ender allerbagerst i skabet. Det er en skam, for spil er et hyggeligt tidsfordriv – og de kan være et tiltrængt break fra hverdagens mange pligter. De kan ofte udfordre dig rent kognitivt, ved at du skal lægge strategier eller skal tænke hurtigt. Analoge spil – eller oldschool spil, om du vil – er desuden et godt alternativ til de mange timer, vi ellers normalt tilbringer bag en skærm.

Brætspil er dejlige at have på lager, især hvis hele familien elsker at hive dem frem til den ugentlige spilleaften. Har du imidlertid lidt svært ved at overbevise familien og vennerne om glæden ved brætspil, kan du ty til online spil. Her er kortspillet 7 kabale en elsket klassiker. Spillet er forholdsvis simpelt, da du i de enkelte kortbunker ”blot” skal placere kortene i rigtig rækkefølge – efter du trækker dem løbende fra bunken.

Det er win-win – du sparer miljøet for unødig plast, og du kan bruge timevis på de online spil, der hele tiden fornyer sig. Det kan både være rent designmæssigt og i de udfordringer, du møder undervejs i spillet. Du kan selv prøve kræfter med spillet her: https://www.7kabale.net

Online spil – perfekt, når du er på farten
Udover at de online spil på mange måder er en miljøvenlig løsning, er de også en god løsning til dig, der ofte er på farten. Togturen fra Aarhus til København bliver bare sjovere, når du er i direkte kamp mod computeren om at få lagt din kabale. Går den op – eller mislykkes det endnu en gang?

Online spil er dog langt mere end 7 kabale – du kan også finde bl.a. actionspækkede arkadespil og strategispil, hvor du både kan udfordre pulsmåleren og de små grå. Der er ganske enkelt noget for alle, uanset om du den mere tilbagelænede eller fremme i skoen-type.

Mange online spil kan downloades gratis til din telefon. Der er dog også nogle enkelte af de mere populære spil, der koster et symbolsk beløb. Der kan ligeledes være opgraderinger og lignende i de enkelte spil, der koster penge. Du bør derfor på forhånd afgøre med dig selv, om du både har råd og lyst til at kaste nogle penge efter online spil – eller om de skal være helt gratis.

Download allerede i dag din 7 kabale, så du har en god undskyldning for at lade vasketøjet vente et par ekstra minutter. 7 kabale er også kendt for at kunne afgøre vigtige spørgsmål – skal/skal ikke? Alt afhænger helt og holdent af, om dagens kabale går op…

Recommended Articles