Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Prøv en kontorstol hos Kontorstole.dk

Hos Dansk Kontorstole Forsyning, gør vi en dyd ud af at hjælpe folk som har brug for en bedre kontorstol, i hverdagen. Sidder du hjemme og arbejder eller sidder du til dagligt på kontor, så har vi et kæmpe udvalg af forskellige kontorstole modeller. Se de nyeste 2021 modeller her.

 

Kontorstol med høj ryg, til dig der har brug for ekstra rygstøtte 

 

Undgå spændinger i nakke, skuldre og ryggen med en kontorstol der har en høj ryg. Vælger du en kontorstol med høj ryg, vil du med sikkerhed ikke fortryde det – har du spørgsmål til vores kontorstole, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontorstol med lav ryg, komfort kombineret med stilrent design 

 

Vælger du i stedet en kontorstol med lav ryg, har du mulighed for at købe en kontorstol der fylder mindre og er mindre klodset på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen.

Med en kontorstol der har en lav ryg, har du også mulighed for at kombinere et stilrent design med et hav af forskellige farver og materialer. Se vores store udvalg af kontorstole med lav ryg lige her.

 

Chefstol, en kontorstol i luksusklassen

 

Søger du det eksklusive look, med lækre materialer i din ynglings farve, så har vi et stort udvalg af Chefstole her på siden. Med vores Chefstole har vi kombineret ergonomiske funktioner med et stilrent design, du behøver derfor ikke gå ned på komfort, selvom du køber en lækker stol du gerne vil have stående fremme på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen.

Vi guider dig til den maksimale komfort i hverdagen og i hjemmet – Køb din chefstol i dag!

 

Kontorstol uden hjul, det stabile valg til hjemmekontoret

 

Hvis du gerne vil være sikker på at have en stabil arbejdsstilling foran din computer i mange timer ad gangen, så vil vi klart anbefale en kontorstol uden hjul. På denne måde sidder du ikke og kører frem og tilbage, og på den måde ende ud i nogle siddestillinger som ikke er god for din nakke, ryg eller lænd.

 

Taburet, perfekt til servicefaget

 

Vi sælger også ergonomiske taburetter, med en høj siddekomfort til dig, som har et meget fleksibelt arbejde. Har du en travl hverdag, med mange kunder der kommer ind og ud af din butik, kan det være rart at have en ergonomisk taburet lige ved hånden, så du kan skåne din ryg og lænd i løbet af dagen. Er du i tvivl om hvilken arbejdstaburet du skal købe – så er du altid velkommen til at tage fat i os, så guider vi dig!

 

Recommended Articles