Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Er drinks på fustage et bæredygtigt valg til festen?

Det seneste år er det blevet mere og mere populært at have drinks på fustage til sin fest. Det er egentlig heller ikke så underligt igen. For når man lige tænker over det, så er det den absolut nemmeste og billigste løsning, hvis man ønsker at holde en fest med lækre cocktails til alle gæsterne. Men kan det svare sig, hvis man tænker på miljøet og bæredygtige perspektiv?

Drinks på fustage smager ikke kun godt, men det kan også svare sig i forhold til miljøet! Selvfølgelig kommer det hele lidt an på leverandøren af fustagerne, men i langt de fleste tilfælde bør du ikke have en enormt dårlig samvittighed, fordi du har haft drinks på fustager til din fest.

Men hvorfor er det så ikke skidt for miljøet? Det skyldes mest af alt, at disse fustager ofte kun er til låns, og de skal derfor leveres tilbage til leverandøren. Det betyder også, at fustager til drinks bliver brugt igen og igen, og de bliver altså ikke smidt ud efter, at de er blevet brugt en enkelt gang. Det er i bund og grund en af de værste ting, man kan gøre, hvis man ønsker at drive en bæredygtig forretning.

 

Hvad er drinks på fustager?

Lige nu undrer du dig måske lidt over, hvad drinks på fustager overhovedet er for noget. Og det er ikke så underligt igen, for det er et ret nyt fænomen. Men det er begyndt at finde vej til folks fester i større og større grad.

Det er faktisk ret simpelt at forklare produktet. Drinks er fyldt på en form for dispenser, der er tilføjet et lufttryk. Herfra kan du pumpe drinks ud af fustagen, ved at pumpe på et håndtag. Det bliver næsten ikke meget nemmere end det. Det er ikke så underligt, at det er begyndt at blive et hit til diverse fester rundt omkring i landet.

Det har aldrig været nemmere at være en professionel bartender! Du behøver faktisk slet ikke have en uddannelse for at kunne lave gode cocktails til gæsterne.

 

Hold en bæredygtig fest

Hvis du generelt går meget op i bæredygtighed, økologi og det at passe på jorden, så vil du formentlig også gerne stræbe efter det til din fest – i hvert fald så vidt muligt. Men det skal ikke være en hemmelighed, at det kan være enormt svært at holde en god fest, uden det koster lidt på den grønne regning.

Så hver gang du handler ind til din fest eller lejer en ydelse som drinks på fustage, bør du altid overveje processen. Er det genbrug, genanvendelige materialer og er produkterne lavet under fornuftige forhold? Det har alt sammen betydning i det store billede. Så tjek det hellere en gang for meget, end en gang for lidt.

Recommended Articles