Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Plankebordplader til din restaurant? – se mere her

Leder du efter dens allersidste prik over i’et for at fuldende din restaurant? Og leder du efter det, som kan skabe både personlighed og samtidig se stilrent ud? Så leder du nok med høj sandsynlighed efter plankebordplader.

Du finder nogle af de smukkeste plankebordplader hos Restaurantinventar.dk. Her får du et stort udvalg af hyggelige og super smukke bordplader af massivt træ, som alle vil kunne skabe en helt speciel stemning i din restaurant.

Sådan skaber du den perfekte stemning i din restaurant

Du har helt sikkert brugt uendelige antal af timer på at få din restaurant til at være helt perfekt for dine fremtidige kunder – og for dig selv. Det er samtidig også helt sikkert utrolig vigtigt for dig at skabe en helhedsfornemmelse i restauranten, hvor stilen ender præcis der, hvor hygge og funktionalitet mødes.

Restaurantens møbler har helt sikkert en stor andel i at skabe denne perfekte stemning. Og især bordene – som gæsterne naturligvis bliver meget bekendte – fylder en rigtigt stor rolle her. Med plankebordplader får du den gode blanding af stil og funktionalitet, som du leder efter. Her kommer især det smukke udtryk af det massive træ virkelig til syne.

Plankebordpladens lange levetid

En af de allerstørste fordele ved at gøre en investering i nye plankebordplader er den lange levetid, denne slags bordplade er kendt for at have. Bordplader lavet af massivt træ har en virkelige lang levetid, og derfor er en plankebordplade virkelig et tegn på en fremtidsinvestering.

En anden klar fordel ved et plankebord er, at det kan holde til lidt af hvert. Når du vælger at udsmykke din restaurant med et smukt bord af massivt træ, vælger du samtidig den praktiske løsning. Ridser, småskader og andet, som bordet bliver udsat for, er blot med til at fremtvinge den hyggelige og intime stemning, som et bord med en plankebordplade står for.

Recommended Articles