Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Modetøj til mænd fra Mos Mosh Gallery

Kender du Mos Mosh gallery, et dansk mærke i modetøj for mænd.

Som de selv skriver:

”Det er meget vigtigt for os at lave tøj i god kvalitet, som kan bruges igen og igen. Derfor vægter vi også komfort meget højt under designprocessen. Der findes ikke noget værre end et stift jakkesæt eller et par jeans, der er så stramme at du ikke kan bevæge dig i dem. Vi ved at tøj skal kunne præstere hver eneste dag. Det skal fungere, være behageligt og se knivskarpt og stilet ud. Derfor vender og drejer vi hvert eneste stykke tøj under designprocessen, indtil det føles helt rigtigt. Vores kollektioner er fremstillet med luksusmaterialer, som primært stammer fra fibre, der valgt med hensyn til miljøet. Og nu hvor vi snakker om miljøet, vil vi gerne opfordre dig til at donere eller genbruge dit tøj, hvis du ikke bruger det længere. Vi er stolte af vores tøj der sikrer en afslappet elegance til den moderne mand på farten.”

Lækkert nordisk design med Italiensk tvist

Mos mosh gallery er design til mænd, som vil have kvalitets tøj, der sidder godt hele tiden. Derfor er det et af Mos Mosh Gallerys varetegn, at tøjet er behageligt og løst, selvom det sidder til.

Hos Kul og Koks i Kolding, finder du alt indenfor Mos Mosh Gallerys kollektioner og du kan prøve det i butikken. Handler du online hos os, får du gratis fragt og returnering, hvis du har fået en forkert størrelse.

Generelt anbefaler vi at du kommer forbi butikken og finder den størrelse som passer dig, så er det meget nemmere at bestille online bagefter.

Mos mosh gallery er blot et af de lækre tøjmærker vi fører til mænd. Du kan få et hurtigt overblik på vores hjemmeside kulogkoks.dk.

Lækkert design og god pasform

Mos mosh gallery kollektionen indeholder alt til en basis garderobe og mere til. Du finder alt fra t-shirts, bluser, kort og langærmet skjorter med og uden mønstre, pants, jakker, blazere og waistecoats. Er du til mønstre eller enkelt farvet tøj, finder du begge dele i Mos mosh gallery kollektionen.

Mos Mosh gallery giver dig masser af muligheder for at sammensatte en enkel og stilren garderobe, med det tøj du kan lide.

De fleste jakker i Mos mosh serien skal til rensning, og skjorter, bukser osv. kan vaskes ved 30 til 40 grader.

Mangler du mere basale ting til garderoben som sokker, undertøj, bælter har vi også et godt udvalg i andre tøjmærker og vores egent.

Er du i tvivl om noget kontakt os via hjemmesiden eller kig forbi i butikken. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hjemmesiden og få nyheder lige i din mail.

 

 

Recommended Articles