Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Nu er det muligt at få plastikfrit festfyrværkeri.

Nu er det muligt at bestille et grønnere og mere bæredygtigt festfyrværkeri, da den fynske festfyrværker-virksomhed Fyns Festfyrværkeri, nu er lykkedes med at skabe et 100% plastfrit og mere bæredygtigt fyrværkerishow.

I forlængelse af fyrværkeriimportørerne fokus på 100% plastfrit konsumfyrværkeri til de danske forbrugere, er det naturligt, at festfyrværker-branchen følger trop. Virksomheden Fyns Festfyrværkeri, har derfor arbejdet på, i samarbejde med sine importører, at få udviklet prof. produktemner, så de nu også tilbydes plastfrit som konsumprodukterne.

– Det er vigtigt for os, at plastik ikke havner i naturen, når vi afvikler vores shows og benytter forskellige pyrotekniske artikler. Derfor har vi sat fokus på, at få plastik-elementer ud af vores shows, lige fra emballagen, den individuelle indpakning til afdækningen efter opstilling.

Bæredygtighed er ofte et overset emne i festfyrværker-branchen, men hos Fyns Festfyrværkeri er de stålsatte på, at forbrugerne såvel som deres erhvervskunder, ønsker et grønnere show med plastfrie fyrværkerielementer i alle shows.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel, specielt fra vores erhvervskunder, på bæredygtige indkøb af varer og serviceydelser, så det er naturligt at vi sigt skal kunne efterkomme den efterspørgsmål på fyrværkerishows, men også til privatkunder og mindre erhvervskunder.

Selvom målet for plastfrit fyrværkeri nu er nået hos Fyns Festfyrværkeri, stopper ambitionen ikke der for den fynske virksomhed. Allerede nu arbejdes der med branches første CO2-neutraliseret show, målrettet specielt virksomhedens erhvervskunder, og forventes at blive udbudt i ultimo 2023.

Faktisk har virksomheden udviklet et dyrevenligt festfyrværkerishow, som lydmæssigt minimerer kraftige knald, og i stedet fokusere på flotte effekter på fyrværkeriet, som kraftige komethaler, romerlys, røg og blink.

– Efterspørgslen efter dyrevenligt fyrværkeri, er faktisk skabt fra privatkunderne på konsumfyrværkeriet, som ønsker et lydvenligt alternativ til batterierne nytårsaften. Oftest fordi, de ønsker at minimere generne for deres firbenede ven inde i huset. Derfor har vi skabt et dyrevenligt festfyrværkeri, som kan afskydes i områder, hvor man ønsker at minimere støjen fra et show.

Større fyrværkerishows til erhvervskunder, kan faktisk allerede i dag CO2-kompenseres. Fyns Festfyrværkeri ønsker blot i højere grad at tilbyde en løsning til private og mindre erhvervskunder, med en fast aftale. Det kan være på sigt være ved en bæredygtig kompensation med beplantning af nye træer i folkeskove, i samarbejde med eksterne parter, CO2-neutralisering af vores digitale løsninger mv.

Ønsker du at høre mere om et mere bæredygtigt fyrværkerishow, CO2-kompensation eller et dyrevenligt festfyrværkeri, så kontakt gerne Fyns Festfyrværkeri og hør mere om mulighederne til jeres arrangement. Rådgivningen er altid helt gratis og uforpligtende og alle shows kan tilpasses individuelle ønsker og arrangementer.

Er du i tvivl om hvilket plastfrit festfyrværkeri du skal vælge, eller har du brug for rådgivning omkring et show, så kan du altid kontakte Fyns Festfyrværkeri og vores fyrværkere i dag for nærmere information og rådgivning.

Recommended Articles