Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hjælp miljøet – Drop din kvittering hos kiropraktor

Klima og resurseforbrug bliver et stadig større tema i verden – De seneste årtiers brug og smid væk-kultur begynder at sætte sig præg på verden i takt med at vi alle er bliver rigere og derved kan forbruge mere. Problemet forsvinder ikke af sig selv og vi bliver derfor alle nød til at bidrage til omstillingen. Selv de små ting i dagligdagen hør en forskel.

Hos din kiropraktor på Østerbro har derfor som flere andre indført den papirløse klinik således at vi ikke skriver kvitteringer ud til dig som kunde efter endt behandling hos kiropraktor men i stedet uploade denne til dig i vores GDPR forenelige portal, hvor den enkelte bagefter kan finde den til evt. brug. Her har du som patient også mulighed for at booke tider samt kommunikere direkte med os i kiropraktor klinikken.

Kommunikation ud af huset fra Kiropraktor Østerbro, f.eks. til egen læge i forhold til resultatet af din ultralydsscanning, undersøgelse eller andet relevant hos os, sker dette ligeledes elektronisk. Vi er overbevist om at det papirløse samfund er en del af vejen frem til en mere bæredygtig fremtid med mindre brug af naturens ressourcer – og hvis vi alle hjælper til er vi godt på vej til en bedre og mere bæredygtig fremtid for de fremtidig generationer.

Du hjælper miljøet – Vi kan hjælper dig!

Hvad vi måske ikke kan opnå alene på miljøfronten, kan vi heldigvis hjælpe dig med på anden vis.

Hos Kiropraktorerne Østerbro har du mulighed for at få hjælp til håndteringen af dine ryg og nakkesmerter, hvad enten det drejer sig om akut hold i ryggen, diskusprolaps, hekseskud eller andre smerter og gener til bevægeapparatet.

Vi har mulighed for at ultralydsscanning uden ventetid og uden behov for henvisning fra egen læge af muskuloskeletale problemer (Peoblemer til muskler og led). Vi har ingen ventetid ved akut kiropraktor behov, og der er ingen behov for henvisning fra egen læge ved behov for kiropraktor.

Din Kiropraktor er desuden ikke kun til problemer til ryggen og nakken vi hjælper dig også gerne når du har ved  sportsskader, ondt i skulder, smerter i hoften eller andet.

Kiropraktorerne er med deres uddannelse sideløbende med lægerne den faggruppe som er bedst klædt på til at undersøge og vurdere dine gener og smerter, og vi har når nødvendigt muligheden for at hjælpe dig videre i sundhedssystemet.

Ønsker du at komme godt på vej videre med et bedre liv uden gener – book tid hos Kiropraktor allerede idag. 

Recommended Articles