Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Tag kørekort til personbil i gode og trygge rammer hos Ascot Køreskole

Hvordan man end vender og drejer det, er det en stor begivenhed når man står med sit spritnye kørekort i form af et midlertidigt bevis. De fleste husker dagen ganske udmærket og detaljeret, selvom mange nok også forbinder det med en vis portion nervøsitet.

Står du over for at skulle tage kørekort og vil du gerne sørger for, at du bliver så godt klædt på til både teori- og køreprøven som overhovedet muligt, skal du naturligvis vælge din køreskole med omhu. Der er nemlig forskelle på, hvordan kørekortforløbene er skruet sammen, hvilke biler man har mulighed for at tage køretimer i og selvfølgelig også på kvaliteten af undervisningen.

Et foretagende, der dog garanterer et forløb på et højt niveau og med en høj beståelsesprocent, er Ascot Køreskole, der har hjemme i de tre jyske byer Hjørring, Aalborg og Aarhus. Her kan ud over trailerkørekort og generhvervelse af kørekort tage kørekort til personbil (kategori B).

Hvis du vælger at det skal være Ascot Køreskole, der skal lære dig alt hvad du behøver for at blive bilist, har du mulighed for at vælge mellem to forløb, der giver adgang til prøverne, der skal sikre dig et kørekort til personbil. Du kan vælge at tilmelde dig det såkaldte hurtighold, der giver dig et forløb på kun seks uger. Det er altså ganske velegnet til dem, der måske har ekstra travlt med at få erhvervet sig et kørekort til personbil inden sommerferiens kør selv-ferie eller lignende.

Alternativt kan du vælge det som Ascot Køreskole kalder Guldkortet. Dette forløb består af undervisning uden for normal studietid, og er selvfølgelig målrettet de unge mennesker, der i dagtimerne passer et studie. Her er det altså belejligt, at man kan tage sin teori- og køretimer ud på eftermiddagen, om aftenen eller måske endda tidligt om morgenen.

Begge forløb byder naturligvis på det, der kaldes lovpakken – altså, al den undervisning, som lovmæssigt kræves. Men den gode service ender dog ikke her. Hos Ascot Køreskole kan man nemlig aftale med sin kørelærer, at man bliver samlet op, når den står på kørelektioner. Det vil sige, at du har mulighed for at blive samlet op på dit uddannelsessted, derhjemme eller på din arbejdsplads.

Bilerne, der bliver undervist i, er bevidst udvalgt fordi de er miljømæssigt fornuftige, uden dog at være kedelige at køre. Det må nemlig også gerne være spændende og sjovt at tage kørekort til personbil.

Kniber det med at tilvejebringe nok finanser til et kørekort til personbil, så slap blot helt af. Ascot Køreskole har nemlig sikret deres kommende kørekortaspiranter muligheden for at låne penge til forløbet. Endda ganske rentefrit, og det eneste, der tilkommer som omkostning ved at låne, er et oprettelsesgebyr.

Recommended Articles