Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hvilken type sengetøj passer til dine behov?

Dette indhold er sponsoreret

Selvom det for mange er en selvfølge at vælge et stykke lækkert sengetøj, som passer bedst til ens behov, men det er ikke nemt altid at vide, hvad ens behov egentlig er. Er man typen som tit har det varmt om natten? Er man typen der gerne vil have en blød dyne? Uanset hvad man har brug for om natten, så findes der et stykke sengetøj til enhver smag. Uanset om dette er bomuldssatin, hør eller bambus sengetøj. En ulempe ved luksus sengetøj er dog, at der koster mere end almindelig standard sengetøj. Dog vil det være pengene værd i længden, da en fordel ved luksussengetøj er, at det er skabt til at opfylde et behov. Læs med her i artiklen for at finde ud, hvilket sengetøj der passer til dig.

Blødt bambus sengetøj

Bambus sengetøj har en høj kvalitet. Det vil føles blødt og lækkert i materialet. Hvis man var typen, der svedte meget om natten, så kan det være en fordel at vælge at investere i noget bambus sengetøj. Bambus sengetøj er svedabsorberende og temperaturregulerende, hvilket kan hjælpe en lettere gennem natten. Sengetøjet har den egenskab, at den kan suge fugten til sig, og frigive det forholdsvist hurtigt igen. Det vil give en mere tør og behagelig fornemmelse, når man sover om natten.

Derudover er sengetøjet også bæredygtigt, antibakterielt og slidstærkt. Da det er antibakteriel, så er det også godt at bruge, hvis man er allergiker, har følsom hud, eller bare ikke har lyst til at døje med bakterier og støvmider. Den antibakterielle virkning gør, at et bambus sengetøj selv vil kunne bekæmpe støvmider og andre bakterier. Dette er kvaliteter, som giver et dejligt stykke sengetøj med en lang holdbarhed.

Ru hørsengetøj  

Hørsengetøj kommer også i en god kvalitet. Begge materialer er unikke at lave sengetøj af. Materialerne er med til at give sengetøjet sin blødhed. Det er antibakteriel og allergivenlig. Derfor kan man også bruge dette sengetøj, hvis man gerne vil have et stykke sengetøj som selv bekæmper diverse støvmider og bakterier. Hampens naturlige olier vil være med til at pleje huden.

Derudover virker hamp enormt absorberende, og kan også suge 30% mere fugt, og vil holde 3 gange længere end f.eks. bomuldssengetøj. Er man derimod typen, som er vild med glat sengetøj, så kan det være en fordel at vælge bomuldssengetøj. Man kan nyde mange af fordelene, hvis man investerer i et hørsengetøj. Hamp sengetøj er også mere slidstærkt. Sengetøj som er lavet af hamp vil være lidt mere ru end bambus. Så hvis man er typen, som ikke er til glat sengetøj, så kunne hamp være en mulighed. 

Recommended Articles