Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hvad er forskellen på lyocell og Tencel?

Før du kan kende forskellen på lyocell og tencel, så er det vigtigt, at du forstår, hvad det reelt er. Lyocell og tencel er bæredygtige materialer, det er fremstillet i træ, der er kemisk opløst og som er lavet til helt tynde fibre. Disse fibre kan spindes til garn eller væves til stof. Det kaldes dog for halvt syntetisk, da det indgår i en kemisk process, men ikke desto mindre så er det stadig et bæredygtigt materiale. Det er derfor et materiale du skal vælge, hvis du ønsker at være aktiv i forbindelse med den grønne omstilling og passe godt på vores planet og miljø.

Men hvad er forskellen så og hvornår bruges lyocell og tencel?

I realiteten er der ingen forskel på de to, det eneste er at lyocell har et brand navn. Det må nemlig kun kaldes for tencel, når det kommer fra en fabrik i østrig. Det er dog et meget populært materiale og du kan både finde tøj, sengetøj og meget mere i det. Dette er på grund af alle de mange fordele der er ved lige netop dette materiale. Udover at være bæredygtigt, så har lyocell stof også en del andre kvaliteter. Selvom lyocell materiale er lavet af træ, så er det stadig blankt som silke, men lige så holdbart og stærkt som polyester. Det er derfor ikke så mærkeligt at lyocell stof er så populært. Lyocell materiale er nemt at vaske, det er god til at suge fugt og bliver hurtigt tørt igen. Lyocell stof er temperaturregulerende og holder godt på farven. Lyocell materiale er et materiale som er bionedbrydeligt og genanvendeligt. Læs mere om lyocell og Tencel her og find ud af mere om lyocell stof og dets fordele.

Find sengetøj i det dejligste lyocell materiale

Der er ikke noget bedre end sengetøj, der føles som en drøm. Derfor kan du med fordel vælge sengetøj der er bæredygtigt og godt. Find bambus sengetøj lavet på Lyocell metoden her og få sengetøj i ren luksus. Her kan du finde sengetøj som er bæredygtigt og besidder en masse andre kvaliteter, som du helt sikker ikke kan sige nej til. Kom dejligt ind i drømmeland med sengetøj, der er lidt ud over det sædvanlige. På den måde er du sikker på, at du får den bedst mulige løsning og nattesøvn. Ved valg af de rette materialer kan du også have ro i sjælen.

Recommended Articles