Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hos Deluxecovers har vi fokus på Miljøet

Hvis du har en smartphone, så har du garanteret også prøve at tabe den, så skærmen flækker. Det er noget, der er vildt irriterende, og hvis man ikke sørger for at være mere forsigtig i fremtiden, så er det også noget, du med garanti kan regne med, der kommer til at ske igen. Heldigvis er det hverken dyrt eller besværligt at anskaffe sig et cover til sin mobil, så den er bedre beskyttet til næste gang, du taber den. Det kan være, at du skal overveje at købe dit cover fra et sted, hvor du ved, at der er omtanke for miljøet.

Hvis vi alle sammen gør lidt

Der er nogle, der finder det demotiverende at kæmpe for at redde miljøet, fordi man kan komme til at tænke, at det kan være lige meget, når der alligevel er så mange andre, der ikke gider gøre noget for at hjælpe. Men du kan også vænne den om og overveje, hvordan det hele ville se ud, hvis der ikke var noget, der var parate til at ændre deres vaner og tankegang. Der er heller ingen grund til at bekymre sig om kvalitet, bare fordi man vælger at købe noget, hvor der er tanke på bæredygtighed.

Hvor kan jeg købe et cover?

Noget af det bedste er, at du faktisk slet ikke behøves at bevæge dig ud af dit eget hjem (eller op fra din sofa – for den sags skyld), for at du kan anskaffe dig et cover til din smartphone. Du kan nemlig med fordel kigge inde på Deluxecovers og finde ud af, hvordan de vælger at tænke på bæredygtighed i deres forretning.

Bæredygtigt emballage under forsendelse

Noget af det, man kan gøre, når man har en webshop, hvorfra man skal fragte en masse varer, er at gøre det i materiale, der ikke er skadeligt for planeten. Det er så lille en ting at gøre, og alligevel er der mange, der ikke gider til at ændre den procedure, de allerede har. Derfor kan du med fordel vælge at benytte dig af Deluxecovers næste gang, du skal have et nyt cover til din mobiltelefon. Det kan godt være, at det er noget, der bliver en lille udgift for dig, men til gengæld kan du spare en del penge, hvis du ikke længere skal betale for at få repareret din skærm. Det er nemlig noget, der nemt kan blive meget dyrere i længden (det er forresten også langt mere bæredygtigt at beskytte det, man har).

 

Recommended Articles