Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Bæredygtige kosttilskud til dit kæledyr

Læs om kosttilskud til hunde og hvorfor det er en god ide.

Det kan være lidt af en jungle når du skal ud og finde kosttilskud til din hund, der findes nemlig utrolig mange muligheder og internettet er spækket med tilbud. Vi anbefaler altid at man finder en forretning som tilbyder mange produkter, da de ofte har stor viden omkring alle forskellige produkter og kan rådgive dig til at finde det helt rigtige til din hund eller hundehvalp. De vil kunne finde det præcise produkt som du skal bruge, om din hund lider af allergi eller tør pels findes der altid et kosttilskud som passer. Derudover findes der tilskud til lidelser, som man kan bruge for at holde din hund sund og rask. Vitaminer og kosttilskud kan give din firbenede ven den nødvendige balance i dens liv og være en sund, glad hund.

Forskellige typer af kosttilskud:

1. Lakse olie – Hjælper mod tør hud, mindsker fældning og meget mere.
2. Fodertilskud
3. Modermælkserstatning
4. Piller og pulvere
5. Vitaminer – Det er vigtigt at undersøge hvilke vitaminer, der er de rigtige til din hund, forhør dig derfor med din dyrlæge, hvis du er i tvivl.
6. Hampolie – Har de samme gode fordele som lakse olie. Hamp er naturlig og 100% plantebaseret.

 

Hold din hundehvalp sund
Udover at give din firbenede ven tilskud, kan man gøre mange andre alternativer for at holde den i balance til at være en sund og rask. En af de ting kan være at børste tænderne på din hund. Det hjælper din bedste ven af med tandsten og plak, som forebygger masser af eventuelle problemer. En vigtig lille detalje som du sikkert allerede ved, er at du aldrig må bruge “menneske tandpasta” til din hunds tænder, men hos alle dyrehandlere kan du købe hundetandpasta – det fås i masser af skønne smage såsom mynte, naturlig og din hunds “favorit” okse.

Virker kosttilskud for alle racer?
Ja! Hunde-kosttilskud kan bruges på alle hunderacer. Det kan være med til at forebygge en masse skavanker, såsom problemer med lede, dårlig mave og meget mere. Søger du viden omkring køb af hund, kan du læse mere inde på Dyreportal.dk. På hjemmesiden er der lavet en komplet kæledyrsguide om alle hunderacer og derfor er det nemt at navigere sig igennem.
På siden kan både blive klog på størrelser, priser og alt den nødvendige viden du har brug for, inden for netop din foretrukne hunderace.

Recommended Articles