Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Lej en bartender til alkoholfrie drinks

I lang tid har der ikke været noget spørgsmål, når man sagde, at man ønskede at holde en fest med cocktails. Det var faktisk slet ikke en valgmulighed at få alkoholfrie drinks i byen, når man lejede en bartender eller noget helt tredje.

I dag er det noget helt andet. Selvfølgelig vil der stadig være mennesker, der kigger skævt til dig, hvis du siger, at du ønsker at bestille en alkoholfri drink. Men det er de færreste. I dag er der meget større forståelse for, hvorfor man ønsker at undgå alkohol.

Så hvis du ønsker at leje en bartender til din næste fest, er det slet ikke noget problem at sammensætte et cocktailkort, hvor der er en eller flere alkoholfrie varianter.

 

En fest uden alkohol

Det kan stadig være svært at forestille sig en fest uden alkohol. Ikke desto mindre er det bedre for helbredet, og der er da også begyndt at være større forståelse for dette – selv i Danmark.

En fest uden alkohol behøver langt fra at være en kedelig en af slagsen. Du kan sagtens have en stor og fornøjelse fest, uden at alkohol er inkluderet. Det fungerer muligvis bedst, hvis gæsterne kender nogle af de andre godt. Ellers kan der gå meget tid med at lære hinanden at kende.

Så længe du sørger for opbygge en festlig stemning med pynt, drikkevarer, mad og musik, så skal dine gæster nok have en rigtig god aften alligevel. Måske vil de ligefrem elske initiativet.

 

Lad en bartender lave alkoholfrie drinks af høj kvalitet

Når det kommer til drinksene, behøver de bestemt heller ikke at være kedelige, bare fordi de er lavet uden alkohol. Selv om man gerne vil undgå alkohol, kan man formentlig stadig godt lide følelsen af at suse op i baren og få en cocktail af høj kvalitet.

Det er derfor oplagt at leje en bartender til din fest. En professionel bartender kan nemlig diske op med en masse lækre, alkoholfrie drinks på stribe under din fest. Måske lægger gæsterne slet ikke mærke til, at der ikke er alkohol i, fordi de smager så godt alligevel.

Når du booker en bartender behøver du heller ikke at frygte, at gæsterne ikke synes, at du har gjort noget ud af festen. De fleste vil uden tvivl være helt oppe at køre over, at der står en professionel bartender, der kan lave highend cocktails kun til dem. Det er trods alt sjældent, at man oplever det.

Vi tør også vædde med, at dine gæster vil være ret glade for, at de slipper for tømmermændene dagen efter. Måske vil de ligefrem glæde sig til næste fest uden alkohol! Du skal altså ikke være bange for at tage springet og kastet dig ud i en fest, som måske ikke følger normerne.

Recommended Articles