Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hold dig opdateret på Aarhus

Hold dig opdateret på Aarhus

Aarhus Panorma er et lokalt gratismagasin og er på den måde en af de bedste kilder til at holde dig opdateret på Aarhus. Det er et magasin, der søger med lys og lygte efter små såvel som store fortællinger og nyheder rundt omkring i vores allesammens smilets by.

Her handler det om, at du som læser skal blive inviteret ind til velfortalte historier, der alle indeholder en masse substans. Og når skribenterne sætter sig foran tasterne, har de alle et fælles mål, der hedder at stræbe efter at fordybe sig i teksterne, så de bliver virkelig levende, for dem der læser dem.

Visionen bag Aarhus Panorama er, at aarhusianere skal mindes om, at byen deles med en masse spændende mennesker, der alle gemmer på en unik historie. Og denne vision gennemsyrer alt, hvad de laver og skriver om.

Aarhus Panorama er i øvrigt en del af reklamebureauet Grobowski.

4 facts

Her får du 4 facts om Aarhus Panorama, så du kan blive bare en smule klogere på, hvad det er for et magasin, du har med at gøre, og hvordan du kan få fingrene i det.

  • For det første udkom Aarhus Panorama for første gang tilbage i september 2013. Og siden er det kun blevet et magasin med mere indhold, flere skribenter og fotografer, højere kvalitet og flere læsere.
  • Du vidste helt sikkert ikke, at Aarhus Panorama bliver trykt i et oplag på hele 12.000 eksemplarer hver evig eneste gang.
  • Magasinet udkommer hver anden måned.
  • Der er flere muligheder for dig for at få fingre i magasinet. Det bliver nemlig uddelt til forskellige caféer, butikker og storcentrer. Så det er bare med at holde udkig, næste gang du befinder dig sådan et sted.

Indhold

Noget af det, der i den grad adskiller Aarhus Panorama, fra andre magasiner er, at de ønsker at kunne overraske deres læsere ved eksempelvis at nuancere fortællingen om Aarhus gennem anderledes vinkler.

Dette gør de blandt andet ved at servere portrætter af spændende personligheder eller skrive reportager fra interessante steder i Aarhus. På den måde får man mere end blot nyhederne. Man får også kendskab til andre dele af Aarhus, og man får viden fra de folk eller steder, der har gjort noget særligt for byen.

Udover dette ønsker redaktionen bag Aarhus Panorama ligeledes at kunne sætte fokus på byens mange kulturbegivenheder, som de derfor sørger for at fremhæve dagligt. Aarhus er fyldt af skjulte kulturskatte, som man blot skal have hevet frem i lyset, så de kan nå ud til endnu flere mennesker.

Derfor kan du hver mandag læse med, når Aarhus Panorama leverer en ugentlig kulturguide, hvor du finder anbefalinger til kulturlivet i Aarhus. Det er da en overvejelse værd, er det ikke?

Recommended Articles