Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hold en rigtig Gurli gris fødselsdag

Du kender trummerummen, børnefødselsdagen banker på døren og der skal inviteres gæster, men hvordan får du lige skabt den fedeste børnefødselsdag? Det kan være svært at tænke en smule ud af boksen og det bliver som regel næsten altid det samme. Men du ønsker sikkert at give dit barn en fødselsdag, som er lidt ud over det sædvanlige, hvorfor skal dit barn gå på kompromis bare fordi du ikke kan tænke lidt ud af boksen? Det skal det heller ikke, for her kan du nemlig læse mere om, hvordan du skaber den fedeste børnefødselsdag med Gurli gris fødselsdagspynt. Du finder også tips og råd, som du kan bruge selv, når dit barn er vokset fra Gurli gris.

Køb Gurli gris fødselsdagspynt og sæt stemningen for festen

Først og fremmest er det en god idé at du får styr på det overordnede tema. Her er det meget nemt og allerede bestemt at det skal være Gurli gris. Så kan du med fordel gå all in på det her tema, køb Gurli gris fødselsdagspynt, balloner og meget mere. På den måde er temaet skabt og du kan lave en rigtig Gurli gris fødselsdag til børn. Med fedt merchandise er du godt på vej, og du vil kunne købe gurli gris ting i alle afskygninger også legetøj i gave og tøj, som dit barn kan have på. Gurli gris er særligt populært blandt det lidt mindre publikum og hjemmet fyldt med denne herlige gris, vil den lille i familien helt sikkert sætte pris på. På den måde er du også sikker på, at der hele tiden vil være et fokuspunkt for de små og dermed også en eller anden form for underholdning, så du som forældre ikke skal være 100 procent på hele tiden.

Fortæl en historie og gør fødselsdagen sjovere

Når du skal lave en børnefødselsdag, så kan det være svært at lave aktiviteter som alle er med på. Med Gurli gris fødselsdagspynt har du allerede skabt stemningen og både dit barn og gæsterne vil vide, at det er hvad temaet er. Derfor kan du med de andre aktiviteter skabe en historie. Lav aktiviteter som passer til temaet og fortæl en historie med legene, på den måde er du sikker på at de fleste vil deltage og endda uden brok. Det kan føres videre til mange andre temaer som for eksempel også en prinsesse fødselsdag. Historien her kunne være, at der skal holdes bal på slottet, derfor skal prinsesserne øve sig på deres dansetrin med stopdans.

Recommended Articles