Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Hjælp til værtindegaven

Er du inviteret på besøg, men mangler inspiration til den perfekte gave, og ønsker noget der er lidt mere specielt end en tilfældig flaske rødvin fra supermarkedet eller en buket blomster på tanken.

Nedenfor har vi samlet lidt ideer til dig, skulle der ikke være noget der er lige præcist det du leder efter, anbefaler jeg at du kigger forbi gaverummet.dk. På siden er der samlet hundredevis at søde, lækre og flotte gaveforslag, og du kan helt sikkert finde en god gave. Alternativt kan du også vælge en lækker gavekurv. Der er en kæmpe udvalg af gavekurve i alle prispladser og til alle tyer af anledninger.

Forslag 1 – Anna von Lippa

Det er ikke uden grund at de smukke mundblæste glas fra Anna von Lipa over de seneste år er blevet meget populære i Danmark.  Alle glassene produceres i Böhmen, Tjekkiet. Alle produkterne fra dem gennemgår en længere produktion før det kan stå færdigfremstillet, hvilket betyder at der er lagt mange kræfter i detaljerne.  Anna von Lipa har mange smukke produkter at vælge imellem, men her er bare nogle få forslag:

– Gin & Tonic Lyon glas – Blue Smoke

Et lækkert glas at drikke din Gin & Tonic drinks af! Glassene er mundblæse og indeholder ca. 6 dl. Glassene kan fåes i forksellige farver, bla. den populære ‘blue smoke’.

– Confetti Karaffel Gul & Rosa

En utrolig sød karafel, der egner sig både til drikkevarer, eller som vase. Karaflen kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen, og er lavet med fine små prikker af rosa og gul.

– Anna Von Lipa Kande i pindsvineglas 0,5 L

Pindsvineglasserien mundblæses på et Anna von Lipas glasværk i Tjekkiet, hvor ingredienser somsand og vand er vigtige i tilblivelsen.

– Anna Von Lipa Vandglas Kate Tumbler – i pastelfarver.

Du får 6 stk. for 599 kr. Det er en gave som vil klæde de fleste middagsborde.

osv.

– Anna von Lipa Tapasskål

En sød glasskål der kan anvendes til tapas (eller lige hvad du ønsker at anvende den til).

Forslag 2 – Vingummi

Er du mere til at give lækkerier, kunne en mulighed også være de små lækre vingummier fra Wally & Whiz. Vingummierne er 100% veganske og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. Wally & Whiz vingummierne fås i mange forskellige smagsvarianter, så uanset om modtager er til spændende frugtsmag som grøn blodappelsin eller kirsebær. Du kan også få dem med forskellige lækre lakrids varianter.

Bøtterne i sig selv, er lige så lækre at se på, som vingummierne er at spise. En æske koster ca. 50-60 kr.

Forslag 3 – Gin

Hvis dem I skal besøge er gin fans, så kunne den oplagte gave være ’Den ultimative G&T gaveæske’ fra FewerTree.

FewerTree er et dansk gin mærke, og gaveæksen indeholder 4 forskellige gins og 4 forskellige tonics. Alt sammen for 325 kr.

Recommended Articles