Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

En ny port til indkørslen gør meget for designet – Guide til porte

Når man skal have en ny port, så er det vigtigt at huske på hvordan og hvorledes man får designet sin port. Der er stor forskel på om man får en stor port som ruller op, eller en mindre port, hvor der rulles fra siden. Det giver en helt anden oplevelse alt afhængigt af hvordan, og hvorledes porten den åbner sig. Der findes mange forskellige typer af porte, og porte fra Sjælland er ens med porte fra jylland. Der er ikke den store forskel at hente når man kigger på de forskellige typer af porte til i forskellige geografiske lokationer. Der findes mange forskellige typer af porte. Ledhejseporte og garageporte har længe været populære i Danmark. Her får man en port som er meget traditionel. Lukker man øjnene og forestiller sig en port, så er der store chancer for at det er denne, som man forestiller sig. En garageport og en ledhejseport er nemlig meget det samme. Der findes et stort antal farver som man kan vælge imellem. Grøn, blå, og sort, er eller nogle farver som man kan vælge.

Portautomatik og farvevalg af porte

Hvilke farver er mest populære at benytte til porte? 

En af de mest populære farver er hvid. Den hvide farve er en super fed farve at benytte sig af når det kommer til at vælge en farve til sin port, så det kommer ikke som en overraskelse at den er populær. Den symboliserer en ren og imødekommende stil, som er svær at slå. Til gengæld kommer den også med sine egne ulemper. En hvid port er nem at gøre beskidt. Gør man en sort port beskidt, så vil det ikke være så tydeligt at se, mens at en hvid port er meget mere nådesløs når det kommer til urenheder, og derfor så skal man rengøre porten noget oftere hvis det er den hvide farve, som man går med.  Den anden mest populære farve at vælge er den sorte. Den sorte har en neutral farve, som er let at kombinere med andre typer af designs fra huset, og hvad man ellers har fokuseret på. Når så man har fået styr på farven, så skal man begynde at tænke på hvilken type portautomatik man skal vælge.

Der er 2 ting man skal vælge ud fra her, og det er hvordan porten skal åbne og lukke, men samtidig også hvordan man kunne tænke hvilken funktionalitet portautomatikken skal indeholde.

Det er meget på mode at have en port med en portautomatik der åbner sidelæns, mens at dem der åbner oppefra og ned er gammeldags, og ikke lige så moderne. I forhold til funktionalitet, så er det vigtigt at portautomatikken har bluetooth, så man kan fjernstyre den.

Recommended Articles