Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Giv din bolig nyt liv med unikke grafiske plakater

Mangler der et ekstra touch på væggene i stuen, køkkenet, gangen eller et fjerde sted i boligen?

Er du vild med de rene linjer, flotte farver og geometrisk design?

Går du op i bæredygtighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Vi har udvalgt nogle unikke plakater og billedrammer der opfylder ovenstående krav.

 

Grafiske plakater fra WeDoArt

Med inspiration fra Bauhaus tiden, designer Stefan nogle rigtig lækre og unikke grafiske plakater, der er trykt på et lækkert stykke 170 gram silk-papir med vandlak. Papiret er desuden semi-mat og fri for træ.

 

Stefan er uddannet Grafisk Designer og har startet webshoppen, fordi han vil dele sin passion for Grafisk Design, rene linjer og geometrisk design. Han står ene og alene for alt fra design til ordrehåndtering til afsendelse til kunden. Det resulterer i den fremragende kundeservice, som også kan ses på hans Trustpilot.

 

Når du handler ved WeDoArt, får du fri levering og tilfredshedsgaranti.

Køber du en plakat sammen med en ramme, sørger Stefan for at ramme plakaten ind i den medkøbte billedramme. Så er dit eneste job egentlig bare at hænge op og ikke mindst nyde resultatet.

 

Se alle grafiske plakater her

 

Billedrammer

Autentisk eg.

Rammens enestående træstruktur er beskyttet af en UV-lakering. Takket være egetræets naturlige smukke toner forskønner rammen ethvert motiv med let og tidløs elegance. UV-lakeringen beskytter træet mod UV-lys og snavs.

Krystalklar akrylglas.

 

Akrylglas er en smule dyrere end almindeligt glas, men er også det værd. Mens det har samme reflektive egenskaber og tilmed vejer mindre end glas er det også splintfrit og krystalklart – akrylglas er altså vejen frem.

 

Enkel ophængning i højden og sidelæns.

Fleksible metalbeslag, faste metalbøjler og rammens lette vægt gør suspensionen enkel både i højde og sidelæns.

 

Se alle billedrammer her

 

WeDoArt går op i miljøet

100% grøn strøm – alle plakater bliver trykt på en grøn metode, hvor strømmen kun kommer fra vind- og solenergi.

 

Trykkeriet er svanemærket – når du køber en plakat der er trykt hos et svanemærket trykkeri, vælger du et trykkeri, som bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte, og en renere fremtid for os alle.

 

Miljømærket papir – WeDoArt bruger udelukkende miljømærket papir. I øjeblikket er 95 % af det papir de benytter, svanemærket. Resten har en tilsvarende EU-miljøstandard.

 

Du gør en forskel for miljøet, hvis du handler ved WeDoArt

For hver enkelt plakat eller ramme du køber, planter Stefan et træ.
Så køber du 3 plakater og 3 billedrammer, planter han altså 6 træer. Eller mere korrekt, så er det faktisk sådan, at DU planter dine egne træer i hans WeDoArt skov. I et forsøg på at være CO2 neutral har WeDoArt teamet op med Tree-Nation, som gør en kæmpe indsats for at bevare mængden af skov – dette arbejde støtter WeDoArt naturligvis op omkring.

 

 

Recommended Articles