Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Få en bedre søvn med Super Sover

En god søvn er betydningsfuld for ens virke og humør. Dertil er det vigtigt, at det er den dybe søvn, man får, da den gør noget ekstraordinært for ens velbefindende. Det er her sindet og kroppen får lov til at regenerere.

Døjer du med at sove

Lider du af søvnmangel kan det selvfølgelig skyldes bekymringer. Heraf kan du prøve at læse en bog, inden du skal sove eller høre noget beroligende musik. Men er det lyset, der gør at dit soveværelse ikke er mørkt nok, trods du måske allerede har mørklægningsgardiner, bør du overveje at anvende en sovemaske sovemasker med 100% mørklægning. Mange mennesker har stor gavn af netop den type sovemaske, idet den både er behagelig og justerbar til dit ansigt. Men dertil hvis man har arbejde, der gør, at man behøver at sove om dagen. Heraf omtaler mange mennesker, at de netop opnå en bedre søvn og ligeledes er den i en udsøgt blød kvalitet og dertil vaskbar.

Den dybe søvn er vigtig

Det er så vigtigt, at man får den søvn, man behøver for at kunne fungere både arbejdsmæssigt og privat. Alle forældre med små børn kender nok til eller husker hverdagen med afbrudt søvn og hvor opslidende det til tider kan være, idet man ikke får den hvile og søvn man plejede at få. Det gør, at man til tider mentalt kan være fraværende eller ikke har det store overskud.

Sovemaske hvis afbrudt søvn

Sovemasker kan være oplagt også at anvende i tiden med små børn se alle sovemasker her, så man om ikke andet falder hurtigere i søvn, hvis man vækkes ofte. Det er dog en tid, som oftest aftager, men du opdager måske, at din søvn med en sovemaske bedres og heraf fremadrettet ikke kan undvære den.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Articles