Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Et bæredygtigt valg: Køb isterninger til festen

Skal du snart holde en stor fest, hvor der kommer til at være brug for en masse pynt, snacks og drinks? Så kan det muligvis være i strid med dit ønske om at leve bæredygtigt og miljøvenligt. Men trods dit ønske om denne livsstil, så kan du uden problemer holde en fest!

For eksempel kan du vælge at købe isterninger, så du ikke selv skal lave dem. Måske tænker du, at det ikke kan være mere bæredygtigt at købe dem, frem for selv at lave dem. Men det er faktisk tilfældet. Hvis du selv skulle lave alle dine isterninger, ville du med stor sandsynlighed få brug for rigtig mange isterningeposer – og det hjælper bestemt ikke miljøet.

Du skal derfor ikke være så ked af at skulle købe isterninger. I sidste ende er det et klogt valg, både for miljøet, dit overskud og festen. Så sørg endelig for at købe en masse lækre isterninger til din kommende fest! Og lad endelig være med at få dårlig samvittighed over det!

 

Huskelisten til en bæredygtig fest

Du har uden tvivl meget at holde styr på, nu hvor du har sat dig for at holde en fest. Måske er du allerede ved at blive overvældet af de mange ting, som du skal have skaffet på bæredygtig vis. Hvad er den bedst mulige løsning? Kan jeg tillade mig at købe dette produkt til min fest? Sådanne tvivlsspørgsmål dukker formentlig op i dit sind. Men her får du et par bud på ting, du bør købe til din fest, og som du sagtens kan købe ind på bæredygtig vis.

  • Service i form af glas og tallerkner
  • Knust is og isterninger til fest
  • Snacks som saltstænger og chips

Listen kunne selvfølgelig sagtens være længere. Dog er disse tre punkter ofte de mest essentielle, men du kan stadig købe dem med god samvittighed.

Så hvis du for det meste går rundt og har lidt dårlig samvittighed over den fest, du snart skal holde, så kan du sagtens lægge det fra dig. Det er nemlig intet problem at holde en god, men bæredygtig, fest.

 

 

Hvilke isterninger bør du købe til festen?

Måske kan det lyde som en skør ting at undre sig over. Men når du først går i gang med at lede efter de isterninger, du skal have til din fest, så finder du hurtigt ud af, at der er mange forskellige at vælge imellem. Og hvilke skal du så vælge?

Hvis du mest af alt skal bruge isterninger til at køle cocktails og sodavand, så er det tilstrækkeligt at købe knust is. På den måde holder du det nemlig mest køligt.

Hvis derimod også skal bruge isterninger til at shake cocktails, så bør du i den grad også købe nogle cube is. Den store volumen på disse isterninger gør nemlig, at de ikke smelter så hurtigt, når du går i gang med at shake en cocktail. På den måde kan du være sikker på, at blandingen er kold, når du hælder den op og servere den til en gæst.

Recommended Articles