Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan rejser du bæredygtigt

Det er vigtigt, at man tænker på at tage nogle valg, hvor man har for øje at passe på miljøet. Du har levet under en sten, hvis du ikke har hørt om, hvor slemt det rent faktisk står til. Det kan være, at du allerede godt kan lide at tænke i mere bæredygtige løsninger. Måske du er begyndt at købe flere ting, der er genanvendelige, eller det kan være, at du er begyndt at skære ned på dit kødforbrug. Det kan dog være svært at lade vær med at rejse. Heldigvis er det heller ikke noget, som du behøves at stoppe med.

Find et bæredygtigt rejseskab

Et bæredygtigt rejseselskab findes, hvis du gerne vil finde en løsning, når du skal rejse, der er bæredygtig. Det er også vigtigt, at man som forbruger sørger for at støtte de firmaer, der faktisk tænker på planeten. Der er flere og flere firmaer, der begynder at tænke på planeten, og det er ikke andet end godt.

Er du ikke motiveret til at hjælpe klimaet?

Der er nogle, der er vildt passionerede for at gøre alt så bæredygtigt, som det er muligt, og så er der andre, der har sværere ved at finde motivationen til det. Hvis du kender til det sidste, så skal du huske dig selv på, at det kan hjælpe meget, hvis vi alle sammen gør lidt. Du kan også tænke på, at det virkelig ville slå slemt til, hvis alle tænkte, at de lige så godt kunne lade være med at gøre noget, fordi det ikke nytter.

Du kan tage på bilferie

Det er altid dårligt for miljøet, når man skal flyve. Men det er klart, at der er nogle steder, hvor der bare ikke er andre transportmidler, der giver mening. Men hvis du skal til et sted, hvor du ikke skal over vand, kan du overveje, om det er en bilferie, det bliver til. Det kan også være vildt hyggeligt at tage på bilferie, og der er mange forskellige lege, som man kan lege med hinanden, når man kører bil. Hvis du ikke selv har en bil, så kan du med fordel kigge på biludlejning. Der er mange steder, hvor man kan leje en bil netop fordi, at man skal på ferie.

Skal du alligevel flyve?

Men der er som sagt nogle rejsedestinationer, hvor det nærmest ikke giver mening, at man ikke flyver. Hvis det ikke kan undgås, så kan du stadig vælge et bæredygtigt rejseselskab.

 

Recommended Articles