Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Din stil, din personlighed

Vi lever i en tid, hvor mode og fremtoning er endnu mere personligt, end det har været tidligere hen. Vores muligheder er mange, og vi får inspiration fra mange forskellige steder. Med globaliseringen er verden blevet mindre, og vi kan nu få stilråd fra lande på den anden side af jorden. Samtidig har vi stort indblik i fortidens mode og kan lade os inspirere deraf. Men med globaliseringen og sociale mediers indtræden, kan vi nu også sammenligne os med hinanden på et helt andet grundlag. Vores selvværd og udtryk spejles altså i andres, men måles og vejes også konstant. Tidligere kunne man kun sammenligne sig med de mennesker, der levede omkring en, men nu forholder vi os til hele verden. Og vi vil formentlig altid finde nogle, som er flottere, har bedre stil og har pænere tænder. Engang kunne man sige, at nogle ting kan vi ændre og andre kunne vi ikke. Men i dag er det næsten muligt at få ændret alt. Lige fra tøjstil til tænder og næser.

Er der grænser for, hvad man må ændre?

Det er muligt at ændre alt. Så hvorfor skulle man ikke? Der er muligvis nogle ulemper ved at ændre store dele af ens udseende. Som set gennem tiden, har mange forskellige faser i deres liv, hvor deres personlige stil ændrer sig og får et nyt udtryk. Nogle gange holder den nye stil ved, men andre gange er det blot en fase. Her vil det være et problem, hvis man har fået foretaget store kosmetiske indgreb, som man senere fortryder. Nogle ændringer er dog så grundlæggende for vores selvværd, at man sjældent vil opleve, at man fortryder. Et eksempel på en sådan ændring kunne være retning af tænder. Skæve tænder skaber stor usikkerhed og med tandregulering, vil man kunne opnå større selvværd på den lange bane.

Invisalign som metode til tandregulering

Invisalign er en behandling til at få foretaget tandregulering. Behandlingen bruger en gennemsigtig skinne til at rette tænderne ind, i stedet for de klassiske togskinner. Invisalign er på denne måde mere diskret end andre behandlingsformer, og bidrager derfor til en diskret ændring. Mange ønsker ikke, at selve behandlingen er tydelig, men vil gerne, at resultaterne er markante. Til dette er Invisalign en af de bedste metoder. Det skyldes, at Invisalign er lige så effektivt som andre behandlinger, men slet ikke er lige så tydelig i processen.

Før, under og efter Invisalign

Før man undergår behandlingen Invisalign, kan det virke som et stort skridt, men når man først er i gang, vil man hurtigt opleve at se resultater. De fleste vil opleve at få ondt undervejs, da tænderne rykkes, og der derfor opstår ømhed. Efter Invisalign får man sat en metaltråd på bagsiden af tænderne, så resultatet holder ved.

Recommended Articles