Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan klæder du dig til kontorarbejde

Når du skal til kontorarbejde, er det vigtigt at vælge tøj, der passer til arbejdspladsen. Du kan sagtens gå i jeans og T-shirt på jobbet, men det er ikke altid en god idé. Særligt hvis din arbejdsplads har en formel dresscode. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du klæder dig bedst muligt på kontoret

Mænd skal altid bære jakkesæt på arbejdspladsen

Dette er en myte. Der er mange mænd, der ikke føler sig tilpas i et jakkesæt. Så hvis du ikke er en af dem, så lad være med at købe et. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle arbejdspladser, hvor det er et krav. Så tjek med din chef eller HR-afdelingen, før du møder ind på jobbet i jeans og T-shirt.

Dog kan man ikke komme udenom, at et jakkesæt giver et professionelt look, og det er passende til de fleste kontorarbejdspladser. Sørg for at have en blazer i en farve, der matcher dine bukser. Så kan du altid tage den af, hvis det bliver for varmt i kontoret.

Skjorter er et must til kontorarbejde

Dette er også en myte. Selvfølgelig afhænger det af, hvilken type kontorarbejde du udfører. Hvis du er en del af et salgshold, vil vi dog anbefale, at du altid bærer en skjorte. Så kan du nemlig altid tage den af, hvis det bliver for varmt.

Hvis du har lyst til at gå med skjorte, skal du vide, at en skjorte giver et mere professionelt look end en T-shirt. Så hvis du vil klæde dig lidt mere formelt på, så er en skjorte det bedste valg.

Husk at have et par gode bukser

Når du arbejder på kontoret, er det vigtigt at have et par gode bukser. De skal være behagelige at have på, og så skal de se godt ud. Sørg for at finde et par bukser, der passer til din kropstype. Så vil du altid føle dig tilpas i dem. I nyere tid er der kommet mange buksetyper, som er elastiske i livet. Så de er behagelige at have på, og så ser de godt ud.

Vi anbefaler altid, at du køber et par sorte bukser. Så kan du nemlig altid matche dem med en skjorte eller blazer i en farve, der passer til dig. Husk også at have et par behagelige sko. Så du ikke får ondt i fødderne, når du går på kontoret.

Læs mere om tøjstil hos MandeMand.dk

Hos MandeMand.dk kan du læse mere om tøjstil på arbejdspladsen. Så hvis du er i tvivl om, hvordan du skal klæde dig på, så kan du altid tage et kig derinde. De har også en række andre gode artikler om tøjstil til mænd. Så det er altid et besøg værd.

Tak fordi du læste med. Vi håber, at du fandt denne artikel interessant og brugbar.

Recommended Articles