Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Dansk design til kvinder i alle størrelser

I en globaliseret verden er det let at få fat i udenlandsk designet og produceret tøj – men selvom det er billigt at få lavet tøjet i for eksempel Asien, bliver der brugt en masse energi på at transportere produkterne til dig. Overvej i stedet at købe tøj, der er produceret herhjemme i lille Danmark. Gennem de seneste år er der nemlig kommet flere danske tøjbrands, som laver unikke og moderne styles i lækker kvalitet.

 

Til kurvede kvinder findes der også masser af lækkert, feminint og luksuriøst dansk design i plus-size. Der er ingen grund til at tro, at der kun findes kedeligt basistøj til store piger, for de danske plus-size-designbrands har stort fokus på velvære, kvalitet og følelsen af luksus, som skal være tilgængelig for alle – uanset størrelse.

 

Er du vild med den elegante, feminine boheme-stil, vil du elske danske Gozzip, der laver tøj med fokus på romantisk og feminint design og med smukke detaljer. Gozzips produkter er altid trendy og komfortable, men alligevel alsidige og tidløse, så du kan føle dig både tilpas, smuk og moderne.

 

Zhenzi tøj er dansk designet og produceret i Sønderborg. Deres styles skal både se godt ud og sidde godt, og de designer indenfor de nyeste trends med fokus på den perfekte pasform, så tøjet sidder godt på kurvede kvindekroppe og er behageligt at have på.

 

En anden, der producerer sit tøj i Danmark, er Black Colour, som laver modetøj og accessories med flotte detaljer, og her kan du også finde et stort udvalg af løse og lækre boheme-kjoler i fine mønstre og flotte farver. De designer spændende, unikke og smukke styles, hvor der er rig mulighed for at sammensætte din helt personlige stil.

 

Co’couture er et ungt, dansk designbrand, som laver moderne tøj inspireret af skandinavisk minimalisme og fransk design.

Recommended Articles