Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Besøg storbyerne rundt i verden

Storbyer er kendt for store lufthavne, som har nærmest 100+ millioner af passagere igennem hvert år. De har en enorm rejseindustri til en værdi af milliarder af pund.

De fleste mennesker rejser gennem de store byer for at komme et andet sted hen og tilbringer ikke meget tid i dem.

Hvis du er på forretningsrejse, eller hvis du er interesseret i at være turist, så er der nogle fantastiske steder at besøge.

Rejsebranchen er meget konkurrencepræget, og de bedste tilbud fås normalt hos rejsebureauer, der har været i branchen i lang tid.

Der er ikke noget værre end at bruge penge på en rejse, før man er kommet frem. Det er surt, når du betaler for en rejse og så finder ud af, at du skal sove på gulvet på dit hotel eller spise virkelig dårlig mad. Rejsebranchen er en enorm forretning, og den er milliarder af kr. værd. Den beskæftiger millioner af mennesker over hele verden, hvilket betyder, at der er tusindvis af rejseselskaber, der tilbyder deres tjenester til kunderne.

Det er vigtigt, at du sørger for at få styr på din rejseforsikring, inden du tager på ferie eller rejser til udlandet. Hvis noget går galt på din rejse, f.eks. hvis du mister din bagage eller kommer ud for en ulykke, mens du er væk hjemmefra, dækker rejseforsikringen alle omkostninger, der måtte være forbundet med at komme sikkert og hurtigt hjem igen.

London, England

Buckingham Palace: er en af de mest populære attraktioner, som mange turister ønsker at se, når de rejser til London. Du kan kun se det udefra, men folk kan lide at tage billeder med det som baggrund, fordi det ser så storslået ud! Dronningen bor stadig her under sine besøg; på hverdage bor hun dog ikke her af sikkerhedshensyn (hun bor på Windsor Castle). Der er en underjordisk rundvisning tilgængelig der fører dig til forskellige dele af paladset

London Eye: er et pariserhjul på den sydlige bred af Themsen i London, England. Det er Europas højeste pariserhjul, og det har det været siden 2010. Konstruktionen er 135 meter høj, og hjulets diameter er 120 meter. Det blev oprindeligt opført i 1999 som en del af millenniumfejringen.

Trafalgar Square: Dette ikoniske torv i det centrale London mindes admiral Horatio Nelson, som døde i slaget ved Trafalgar i 1805. Pladsen fejrer også den britiske flådes sejr over Napoleon Bonapartes Frankrig to år senere. I centrum står Nelsons søjle, som er 52 meter høj.

 

Recommended Articles