Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Tryk på tøj er en ny måde at udtrykke sig selv på – Tryk på tøj kan gøres på flere forskellige måder

En ny mode kultur er startet op i Danmark.  Tryk på tøj teknologien gør det muligt at lave unikke og flotte sweatshirts. Er man fx. interesseret i en t shirt med tryk, så er det blevet gjort mere nemmere i dag end det var for 10 år siden. Teknologien har udviklet sig til at man med 3d printere, og andre typer printer nemt og bekvemt kan få trykket det som man ønsker sig på sit tøj. Specielt for t shirts er det populært i Danmark, men man kan også få lavet tryk på tøj som på sweatshirts, kasketter, tasker og meget andet. Det eneste det kræver er et billede, som derefter kan digitaliseres ved at man tager et billede på telefonen af det eller at man photoshopper noget fra computeren. Herefter så kan man nemt og bekvemt bestille sit tøj med tryk fra en af de forskellige udbydere i Danmark.

 

Har man tøj med tryk, så kan man næsten være sikker på at der ikke er andre der har det samme som en. Der er i dag meget tøj der nærmest er ens i udseendet. Et eksempel på dette kunne være hvis man tager en hvid t shirt.

Mange forskellige mærker sælger hvide t shirt, og mange af dem er lavet af bomuld. Selvom mange af de hvide t shirts alligevel er lavet af forskelligt materiale, så er det kun personen selv der har det på der kan mærke en forskel på dette materiale, fordi at det meste af alle slags materialer ligner hinanden.  I dag kan man trykke mange forskellige ting & det er blevet populært i Danmark

 

 

 

Fordele ved at trykke sit eget tøj

 

Er man derfor interesseret i en hvid t shirt, som ser forskellig ud fra de andre mærker, så er det ikke lige så hyppigt at man kan finde det. Køber man et godt  og dyrt mærke til sin shirt, så vil man sikkert få deres logo på, men så vil der alligevel være mange andre der har købt lige præcis denne t shirt, og vil man gerne skille sig ud fra mængden, og have noget unikt, så er det super svært at gøre i denne tid.  Medmindre man får trykket sit eget tøj. Er man interesseret at trykke sin egen t shirt, så er det her en meget smart måde at gøre det på. Det kræver nemlig ikke i dag at man starter sin egen produktion og får produceret 10.000 stykker som minimum på et produktionsanlæg. Det kræver bare at man har adgang til denne gode printer, og så kan man komme i gang med at trykke sin egen t shirt. T shirt med tryk er kun en af de muligheder der er inden for tryk på tøj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Articles