Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Bæredygtigt modetøj til kvinder

Deres leverandører er nøje udvalgt, ud fra det der er vigtigt for dem – God kvalitet!

 

Nuvelstudio har stort fokus på at gøre det så bæredygtigt som muligt for den enkelte kunde. Derfor har de nøje udvalgt fra hvilke leverandører og producenter de får deres store udvalg af lækkert modetøj.

 

Nuvelstudio som ligger i det idylliske i Kerteminde og inde i centrum hvor alle de bevaringsværdige gamle bygninger, minder mest af alt om en typisk gammel fynsk landsby – Det er både hyggeligt og praktisk.

 

Ejer har mere end 25 års erfaring i branchen

 

Ann-Christin og Lars som er ejer af denne lille modetøjsbutik har begge arbejdet i mere end 25 år i modetøjsbranchen. Efter nogle overvejelser besluttede de, udover den fysiske butik at gå online for ad den vej at nå ud til et bredere publikum rundt om i verden.

 

Nuvelstudio har kunder i hele norden, og andre lande langt væk. Det har online butikken gjort muligt. Den store interesse for især nordisk design gør, at folk ganske automatisk stikker næsen forbi.

 

Stort og varieret online katalog

 

Nuvelstudio ligger ikke i den billige ende. Fokus ligger i top kvalitet og respekterede mærker indenfor en lang række top brands.

 

Lige fra American Vintage til Lala Berlin og nogle af de fleste mindre kendte mærker. Det betyder ikke at de er ukendte, tværtimod – så er disse brands attraktive mærker som folk med en solid pengepung i mange år har kredset om.

 

Det er designertøj i den allerbedste ende hvor kunden altid er sikker på at få det rigtige tøj med hjem. Ejerne har en bred viden om deres produkter, og de ved hvad de har med at gøre. Som kunde er man sikker på at man bliver rådgivet og vejledt grundigt i deres varer.

 

Selvom deres tøj ikke just er billigt, så er kunden sikker på at finde specielt tøj som man ikke ser alle de andre steder.

 

Tag turen til Kerteminde og få en oplevelse ud af det

 

Hvis man er på Fyn, på ferie eller på anden måde er i nærheden af nord-øst Fyn bør man lægge vejen forbi Nuvelstudio og se på lækkert modetøj til kvinder.

 

En god og inspirerende måde vi gjorde det på var at besøge butikken på Vestergade 5 og som selvfølgelig varede en del tid, så vi var meget ømme i benene, og sultne efter noget lækkert.

 

Her havde vi på forhånd bestemt os for en tur i Lulu’s café som ligger ved havneområdet ikke langt fra Nuvestudio’s butik – Faktisk under 100 meter og det har vi aldrig fortrudt. Cafeen havde nogle virkelig lækre hjemmebagte boller, tapas og lækre sandwiches og kan virkelig anbefales hvis man kommer udefra og har brug for en pause.

 

Det var også interessant at se den udstilling som cafeen har med danske designermøbler fra Sika-Design.

 

Du kan rent faktisk handle dine designermøbler mens du spiser med udsigt udover havneområdet og livet i den gamle fiskerby Kerteminde. Du kan både sidde indendørs i lækre møbler, eller sidde ude foran og nyde din varme kop laté.

 

 

 

 

 

 

Recommended Articles