Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan lukker du din næste aftale

Imponér dine forretningspartnere således

Efter vi alle er færdige med at studere på et eller andet skønne tidspunkt, kan vi begynde at tænke over nye ting. VI kan begynde at bekymre os over alt muligt som vi aldrig havde troet vi ville gå og tænke over. Førhen gik vi og tænkte over hvornår vores næste store opgave skulle afleveres. VI gik og tænkte på om pigen vi kyssede med i fredags mon ville være til den forelæsning vi skulle til mandag morgen. Ting der dengang virkede enorme men set i bakspejlet var bittesmå. Nu går vi og tænker over hvordan vi kan imponere vores chef til en forfremmelse. Vi går og tænker over hvordan vi kan charme vores vej ind i hjerterne på vores kollegaer. Mad har altid været en god måde at gøre på det. Overvej om ikke du skulle invitere dem hjem til lidt let, lækker spisning hos dig? bestil tapas take away i Aalborg og læn dig tilbage.

Land din næste store opgave

Nu hvor du har fået en helt ny agenda på jobbet, så kan du tænke over hvordan du kan lande din næste store opgave. Invitér de ansatte/kollegaer hjem til lidt lækker tapas. Tapas take away Aalborg giver dig muligheden for at læne dig tilbage, svinge kortet og få leveret det letteste, lækre måltid direkte til døren. Hvis du nu er super fræk kan du måske endda invitere chefen med. Åben den gode flaske rødvin og skænk ham op først. Han kommer til at lægge mærke til det og du vil have muligheden for at udmærke sig yderligere næste gang du får muligheden for det. Det er derfor vigtigt at du kan performe når du endelig får chancen. Der er intet værre end en person der er nok så stor og gavmild i munden, men når det gælder kan man ikke finde ud af noget som helst.

Bliv dine kollegers bedste kollega

Når det gælde venskaber og kollegaskaber på din arbejdsplads er det et spørgsmål om en hårfin grænse. Hvis du vil vinde vores kollegaers hjerte er der mange måder at gøre det på. Først og fremmest skal du selvfølgelig være 100% dig selv. Du er intet hvis ikke du opfører dig som du ville i din hverdag. Der er mange der går og tænker at de burde være på en særlig måde, alt efter hvor de for nyligt er blevet ansat. Hvis du nu er blevet ansat i PWC så er der en grund til det. Der er ingen grund til at lade som om du skal være meget corporate nu, nej, for ellers var du ikke blevet ansat for at være dig. Derudover er mad den næste nemmeste måde at vinde folks hjerter på. Enten selv at lave mad, men hvem orker det efter arbejde, nej. Tapas take away Aalborg er den nemmeste måde at gøre det på, for at være helt ærlig

Recommended Articles