Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

3 fantastiske oplevelsesgaver at give mor i år

Hvert år har ens mor fødselsdag, og det betyder, at der skal en gave til. Ligeledes er det også jul og mors dag en gang om året, og her skal der også købes gaver. Med flere dage på året, hvor man gerne vil overraske sin kære, dejlig mor, kan det alligevel være svært at være kreativ med nye gaver til hende hver gang. Det behøves dog ikke at være en ting, men det kan sagtens være en oplevelse. Derfor har vi her samlet 3 fantastiske oplevelsesgaver, som du kan give til din mor i år.

 

Tag mor med til et afslappende og fantastisk spaophold

Mange kvinder elsker at blive forkælet, slappe helt af og nyde at komme ned i tempo. Så hvad er bedre end at give sin mor en oplevelsesgave i form af et spaophold?

 

Du kan finde alverdens forskellige spaophold til din mor rundt om i landet, som byder på lækre faciliteter og skønne omgivelser. Faciliteter, som dækker over sauner, jacuzzier, kurbade, massagebehandlinger, m.m. Men det dækker også over omgivelser i form af skøn natur og mange grønne områder.

 

I Danmark kan du invitere din mor på et spaophold rundt om i hele landet, men du kan også invitere hende til en spaophold i Sverige. Her kan I få en hyggelig og afslappende weekend i Skåne på en af deres unikke kurbade og hoteller.

 

Tag mor væk fra den stressende hverdag og med til floating

Mange voksne – og dermed også mødre – kan leve i en stresset hverdag med mange gøremål, to do-opgaver og deadlines. Det kan føre til stress, og derfor er det vigtigt at komme væk fra det og nyde nuet. Det kan I sammen med floating for to. Floating for to kan opleves i enten Aarhus eller København og er et nyt fænomen, der er kommet til Danmark.

 

Floating for to går ud på, at I får hver jeres float-tank med vand i, hvor I skal sænke tempoet, slappe af og ikke have nogen forstyrrelser. Det handler om at flyde på vandet i en dyb ro i kroppen. Til trods for at oplevelsen ikke er sammen i én tank, men i hver jeres tank, så er det stadig en fantastisk oplevelse, som afstresser og afspænder kroppen.

 

Tag mor med til en ansigtsbehandling

Hvis der er noget, som kvinder går op i, så er det at have en pæn, ren og ordentlig hud – og hvorfor ikke gør det til en mor-datter-tur? Hermed kan I nyde hinandens selskab samtidig med, at I får velplejet huden og får en dybdegående behandling. Nogle steder er det med ansigtsmassage og velvære i fokus, mens det andre steder er med fokus på pleje af huden med ansigtsmaske, hudanalyse og peeling.

 

Er din mor og dig til en ansigtsbehandling, hvor der primært er fokus på massage, så kan det opleves både i Aarhus, Aalborg og i København. I selvsamme byer er det også muligt at finde ansigtsbehandlinger med fokus på ansigtsmaske, hudanalyse og peeling.

 

 

 

Recommended Articles