Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sørg for at dit kontor er rent

Hvad lærte vi af corona?

Ja, hvad lærte vi egentlig af corona pandemien? Det er faktisk ikke så svært at komme på nogle super gode pointer hvis man lige tænker sig om. Vi lærte først og fremmest at social afstand spiller en kæmpe roller hvad angår sygdomme. Vi kan hjælpe hinanden sindsygt langt hvis vi blot tager lidt afstand fra hinanden når vi er syge. Hvis man er meget forkølet eller hvis man har en ansat der oprigtigt har syg, er det ikke nogen dum ide at lade dem arbejde hjemmefra eller give dem helt fri. Det er langt bedre end at de kommer, syge, og lægger hele kontoret ned som vi så med nogle af de virksomheder der var ligeglade.

Det gode og pæne indtryk

Hvad lærte vi ellers af corona krisen? Jamen vi lærte at sygdomme sætter sig på materialer. Og der kan de sidde i meget lang tid eller længere tid end man lige tror. Der er flere virksomheder der lærte hvor vigtigt det er at gøre rent efter sig selv. Det kan man heldigvis gøre på mange forskellige måder, og nej, man behøver ikke gøre samtlige kroge af kontoret rent efter at have været der én gang. Med UV rengøring kan man blot ved lette strøj henover overflade desinficere det. Det tager af den tid det eller havde taget at gøre det rent manuelt med spray og klud eller lign. UV rengøring utiliser brugen af mild stråling til at desinficere overflader uden at beskadige dem, ligesom husholdningssprit eller afspritningsalkohol fx gør. Det giver et gennemgående professionelt indtryk af din virksomhed hvis jeres medarbejdere og klienter kan bevæge sig rundt på kontoret og se hvor dygtige i er til både at holde det praktisk og sanitært rent.

Det afspejler professionalisme

Som overskriften antyder afspejler det en sans af professionalisme hvis dit kontor bare spiller 100%. Med en UV lampe kan du eller kontorets praktiske ansatte gøre det hele 110% rent på kortere tid end nogensinde før. Den eneste grund til at dette faktisk er kommet på tale er direkte på baggrund af alt den tid vi sparer på medarbejdertimer. Den danske mindsteløn er super høj, hvorfor rengøringsmedarbejdere bliver betalt højere lønninger end nogen andre steder i Europa. Derfor er det en god og effektiv investering at købe UV udstyr der sørger for at personale ikke går og dalrer den, med faktisk får gjort rent. UV lampen kan bruges på alle overflader, som for eksempel: dørhåndtag, borde, genstande, computerudstyr og det videre. Dog fjerne UV lyset ikke døde hudceller og andet puds, hvilket skal fjernes manuelt med hånden. Alle der nogensinde har håndteret en UV lampe kan fortælle dig hvor nemt det er. Først tager du blot sikkerhedshandskerne på og starter lampen på. Husk sikkerhedsbriller just in case, hvorefter det er let som en leg

Recommended Articles