Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

5 grunde til jeg foretrækker håndstrikket sweater til mine børn

Strikning er en vidunderlig hobby som giver indre ro og dejlige beklædninger til hele familien. Jeg har altid set min mor strikke til os og senere til mine børn. Jeg har altid gerne ville prøve selv at strikke. Vi køber rigtig meget tøj og intet maskine produceret tøj kan sammenlignes med håndstrikket tøj. Jeg kan stadig huske, at min mor og bedstemor strikkede sweatere lige før vinterens begyndelse.

Blødere

Håndstrikkede trøjer er meget blødere end de færdigsyede maskine beklædninger. Selvom markedet i disse dage er fyldt med meget bløde materiale til børnetøj, er håndstrikkede beklædninger stadig blødere og varmere.

Varmere

De håndstrikkede beklædninger er mere varme end de maskine producerede beklædninger. I disse dage er maskine trøjer ikke særlig varme, og garnet er også for tyndt og af lav kvalitet. Men når det kommer til håndstrikkede trøjer, går vores mødre personligt for at købe uldgarn og alpaca garn af høj kvalitet.

Holdbar

Håndstrikkede trøjer er langt mere holdbare end de færdige maskine produceret beklædninger. Selv efter at have vasket dem utallige gange, forbliver de, som de er mens de øvrige begynder at se kedelige ud. Håndstrikkede trøjer kan bæres i to-tre år af børn, mens færdige trøjer kan ikke genbruges i den ene sæson. Især billige beklædninger fra de kendte billige steder holder i nogle måneder.

Billigere med håndstrikket

I disse dage er tøj alt for dyrt  og færdigsyede sweatere bliver solgt til skyhøje priser. Håndstrikkede trøjer er omkostnings venlige og hver eneste krone og godt betalt. Du sparer penge, får meget bedre kvalitet og holder i mange år.

Derudover stresser du af, mens du får dig en kreativ hobby.

Kreativt design

Skønheden ved håndstrikket sweater og trøjer er uovertruffen. Hver eneste sweater har et unikt design og farvekombination. Især nu om dage har nordisk strikkedesign sat sine spor med de skønneste design til både kvinder, mænd og børn.

De ser ekstremt smukke og attraktive ud, da designerne er nøje og smagfuldt udvalgt.

Hvis du også overvejer at starte med at strikke beklædninger til dig selv og dine familie, er det et godt tidspunkt at starte. Vinter er nemlig tidspunktet hvor vi har mere tid og mest brug for at være aktive med en slags hobby. Du kan enten besøge din lokale garnbutik eller bestille garn og strikkepinde online.

Hvis du ikke ved hvad du skal strikke kan du finde en masse inspiration på nettet eller på etsy.com

Her kan du også finde en masse gratis strikkeopskrifter.

Recommended Articles