Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Gør din garderobe mere rød: kærlighedens farve vinder hjerter

Hvis der er noget, man let kan gøre for at gøre sig selv mere glad i hverdagen, så er det at tilføje nogle farver. Det er videnskabelig bevist, at man det sender flere endorfiner til hjernen, når man kigger på noget med mange farver frem for noget med få. En farve, der altid er skøn, er rød. Det kan være, at du skal tænke over at få mere rød ind i dit liv? I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre.

Du kan starte med den røde kjole

Der er mange, der taler om, at enhver kvinde bør eje “den lille sorte”. Men her mener vi også, at enhver kvinde bør have en rød kjole i deres garderobe. Farven rød symboliserer lidenskab og kærlighed, og er der noget smukkere at fejre her i livet? Det kan både være den perfekte kjole, hvis man skal ud for at imponere fremmede, eller hvis man skal på en romantisk date sammen med sin kæreste.

Du kan få røde spænder til håret

Hvis du have rød på en lidt mere diskret måde, kan du starte med at finde søde, røde spænder til håret. I nutidens mode er det meget fremme at pynte sit hår med diverse spænder – så hvorfor ikke gøre det med nogle, der er røde?

Tag en rød læbestift på

Noget andet klassisk, du kan gøre, og som altid vil gøre dét ekstra for dit outfit, er at male dine læber røde. Du kan finde læbestifter med mange forskellige nuancer af rød, og der er helt sikkert en farve, der passer godt til dig!

Røde negle fungerer altid

Er man til det klassiske, er det nemt at pynte sig med rød. Det er f.eks. ganske klassisk at have røde negle, så det kan du overveje, hvis du gerne vil have mere rød ind i din garderobe. Du kan også vælge at få lavet dine negle professionel et sted, så du kan være sikker på at have røde negle, der er smukke i lang tid. De fleste kender sikkert til det med, at man lægger en pæn neglelak, der er grjm to dage efter.

Et rødt halstørklæde

Det er ofte koldt i Danmark, og det kræver derfor, at man har det rette tøj. Et halstørklæde kan være svært at undvære om efteråret og vinteren her i Danmark – du kan få et, der er rødt!

Recommended Articles