Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

3 tips til et moderne og kreativt hjemmekontor

Selvom corona er ved at slippe taget i de fleste af os, og mange af os glædeligt kan vende tilbage til kontoret, er der nu stadig en del af os, der må blive hjemme. Måske du endda også har fundet en kreativ side frem, som du gerne vil dyrke mere? Det gør du allerbedst ved at indrette dit kontor moderne og kreativt.

Og hvordan gør du så det? Jo, det giver vi dig tre helt konkrete tips til, så du nemt og enkelt kan gå i gang med at indrette dit drømmekontor.

Ind med planter og farver

Planter er en fantastisk måde at skabe god stemning på. Men, de rette planter bidrager også til et godt indeklima. Sammen med farver på væggene i form af en farvet væg, plakater, billeder og andet, der motiverer dig, og siger noget om, hvem du er, kan du skabe et kreativt univers.

 

Miks gerne små og store planter, da det giver et godt samspil og en følelse af liv på kontoret. Husk på, at farver stimulerer kreativiteten. Så find endeligt malerpenslen frem eller ring til en maler i Roskilde for at komme godt i gang.

Få en tavle ind på kontoret

Selvom det måske virker lidt pædagogisk, kan det være rigtig rart med en integreret tavle på kontoret. Den kan sagtens være kreativ og anderledes tænkt, så du ikke skal have et klassisk whiteboard stående. Det fantastiske ved en tavle er, at du kan tømme hovedet eller brainstorme – og det er guld værd på et hjemmekontor, uanset hvad formålet med det skal være.

Benyt dig af skæve men gode møbler

 

Et hjemmekontor behøver ikke være stringent og kedeligt. Det behøver møblerne heller ikke. For der findes et hav af muligheder for at lave et lækkert og kreativt bord, som du kan sidde rigtig godt ved. Match det sammen med en komfortabel og ergonomisk stol, som passer godt ind i resten af universet.

 

En gammel lænestol med patina, et lækkert tæppe og en farverig pude ovre i hjørnet kan også være alfa og omega for en god atmosfære. For når det er tid til pause, kan du koble af derovre med en kop te eller en god podcast.

 

 

Recommended Articles