Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Tips til at indrette din restaurant, ud fra din stil

At indrette din restaurant ud fra din stil betyder ikke, at du har brug for en fotogallerivæg, selvom denne kan se godt ud. Det betyder bare, at hvis du elsker at læse, så kan rummet indeholde hylder med bøger. Hvis du elsker musik, så tag også plads til det, uanset om det er en guitar på showet, et klaver eller en gammel pladesamling. Vælg kunstværker med omhu, der har en vis betydning, måske en kunstudstilling, du har nydt, eller en fabelagtig ferie.

Det er disse elementer, du bør overveje for at gøre spisestedet personligt til dig. Husk at rummet også skal afspejle din restaurants logo og restaurant hjemmeside design, samt dine gæsters interesse. Når du har dette i tankerne, er her nogle specifikke tips til at følge for at style din personlige restaurant med succes:

 

Bøger

Mange elsker at læse og med undtagelse af kunstværker, kan man fortælle meget om personen fra deres bogsamling. Selvom du læser dine bøger på en elektronisk enhed, så overvej at investere i nogle smukke bøger, som du og dine gæster bare kan kigge i fra tid til anden. De giver et spiserum personlighed og sjæl. De er også gode til bare at tilføje lidt farve!

 

Vignetter

En stylingvignet er en nylig tilføjelse til vores dekorationssprog, men de kan være meget sjove at sammensætte og også se fantastiske ud. Dybest set er dette en gruppering eller samling af tilbehør for at fremhæve et rums tiltrækningskraft. Så frem for blot at købe smukke bordlamper, så overvej, når du viser den frem, hvad der ellers vil fungere med den.

Når du udstiller en plante, skal du overveje nøje krukken, og hvordan den kan grupperes med andet tilbehør. Ved for eksempel at placere planten i en rattankurv bringer du et afslappet element ind i rummet.

 

Kunstværker

Hvis du viser kunstværker over en hall eller et sidebord, skal du sikre dig, at de er en del af vignetten. Placer dem ikke bare, som du plejer i øjenhøjde, men sænk dem, så de er en del af kollektionen af ​​tilbehør på bordet. Et kunstværk eller to kan se godt ud, bare støttet mod væggen. Ulige tal skal altid bruges. Tre elementer, i stedet for to og fem i stedet for fire.

Når du viser tilbehør på din barbord, skal du samle dem på en stor bakke, et fad eller en skål.

Glem ikke elementerne ovenfor med tekstur og farve. Disse spiller en stor rolle i at få udseendet af en vignet rigtigt. Husk at overveje et farveskema og en gruppering af tre for en god vignet.

Glem ikke, at metallics også er en farve. De varme cremede toner i blomsterne fungerer perfekt sammen med Rose Gold i tilbehøret.

 

Planter

Indendørs planter har oplevet en genoplivning i de seneste år, hvilket er fantastisk, da de tilføjer så meget med hensyn til styling og farve. Vidste du, at de også er gode for os?

En vellykket dekorationsordning er afhængig af en blanding af teksturer, og overvej altid dette sammen med farvevalg.

Tænk grundigt over gryden eller kurven, som du bruger til planten, da dette kan være en anden god måde at introducere farve og tekstur på til dit spisested. Led evt. efter en professionel hjemmeside, som michelin stjerne restauranter som Marchal eller Noma, hvor du kan få inspiration til planter, farver, borddekoration m.m.

Recommended Articles