Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Faldefærdige landejendomme til salg er på mode

Mode er et bredt begreb, som oftest forbindes med tøj, tasker, hår og udseende. Men i virkeligheden spænder mode væsentlig bredere. Det dækker over de tendenser, der som er mest anerkendt af en så stor gruppe som muligt. Det betyder, at de valg, som vi træffer, baseret på, hvad der er anerkendt af omverdenen, er et udtryk for mode. Herfra må man altså konkludere, at mode går langt ud over, hvilket sæt tøj vi tager på om morgenen. Det er ikke alene, hvilken frisure vi vælger. Det er gennemgående for alle de beslutninger, som vi tager på baggrund af en vurdering af, hvad andre vil mene om den beslutning. 

 

Er dit hus mode?

Med denne tilgang til mode må man konkludere, at mode er overalt. Der er mode i din branche, i din familiestruktur, i måden du bruger din fritid på. Ja, selv dit hus er mode. 

For tiden ser vi en bevægelse ud af byerne og ud på landet. Flere undersøger markedet for landejendomme til salg, i håbet om at kunne finde sit hjem der. Selvom det naturligvis er en beslutning, som rækker ud over dette års mode, er det stadig en tendens, som bliver vurderet af omverdenen. Landejendomme er mode lige nu. Derfor undersøger mange landejendomme til salg, for en beslutning, som måske virker enormt selvstændig, er i virkeligheden præget af andre menneskers accept heraf. Der er moderne at trække stikket og finde tilbage til kerneværdierne. En måde hvorpå man kan se, at dette er mode, er ved at se på markedet. Antallet af landejendomme til salg er minimalt, og hver gang der kommer nye landejendomme til salg, bliver de revet væk. Det er altså anerkendt af en stor gruppe mennesker at flytte på landet, hvor der er tid til familie og ro. 

 

Sociale medier og tv-programmer påvirker 

Mode skabes af mennesker. Sådan har det altid været. Nogle går foran, og nogle følger med. En af grundene til, at det er populært at følge med i landejendomme til salg, er sociale medier og tv-programmer. Lige nu er Instagram og TV2 play fyldt med kendte og ukendte mennesker, der flytter ud på landet og skaber deres drømmebolig. Dette har skabt en bølge, hvor landejendomme til salg bliver opkøbt, uanset hvilken stand de er i. Der hvor man tidligere så faldefærdige landejendomme til salg, ser mange nu muligheder for leg og kreativitet. Alt dette er inspireret af dygtige, kreative sjæle på sociale medier, som har skabt mode indenfor huse. Denne slags mode er formentlig kommet for at blive i et par år. Man skifter ikke hus, som man skifter tøj, og derfor vil denne bevægelse formentlig være at finde det næste årti.

Recommended Articles