Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sistema opbevaringsbøtter kan bruges igen og igen

Fordelen ved at kunne genbruge bæredygtige opbevaringsmaterialer, er at naturen ikke tager så høj skade. Udover at opbevaringsbøtterne er lavet af genbrugeligt materiale, så kan man også bruge bøtterne til at, der ikke kommer vækst af skadelige bakterier.

Hvad ville du opbevare i en sistema opbevaringsbøtte?

Der er mange muligheder, men eftersom, at det hedder sistema bakit, så ville det være meget oplagt at opbevare de ting, som man bager, i disse opbevaringsbøtter. Man kan selvfølgelig også opbevare andre ting end hvad man bager.

Sistema giver bæredygtig opbevaring

Takket være denne bæredygtighed, kan man med god samvittighed opbevare alt sit bagværk i disse bøtter. Hvis man for eksempel beslutter sig for at opbevare bionedbrydeligt affald i disse bøtter, bliver det ekstra bæredygtigt.

Men det er i sig selv bæredygtigt at opbevare mad, eftersom det undgår madspild og på en måde, hes mindsker forbruget, hvilket efterlader et mindre spor på verdensplan. Vi har alle lyst til at minimere vores co2-fodspor, så vi med god samvittighed kan overdrage planeten.

En anden stor spiller indenfor kageverdenen, som går meget op i bæredygtighed er Dinkageverden. De efterstræber at forhandle deres kageudstyr så bæredygtigt som muligt. Det gør de både indirekte og direkte. Produkterne i sig selv er tit og ofte af almindelige materialer, men de opfordrer til en mere bæredygtig adfærd.

Vi har kun denne her planet og ingen andre planeter. Det er tilfældet, som det ser ud nu, men det kan selvfølgelig ændre sig i takt med folk såsom Elon Musk kigger mod andre planeter i solsystemet. Nu har vi indtil videre kun den her ene planet, men det giver jo god mening at passe på den.

Det er noget Sistema er er meget bevidste om, og derfor vil det være en god idé at benytte Sistema opbevaring.

Recommended Articles