Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Sådan sikrer du gode resultater med EMS træning

Mennesker fremtoning er afgørende for førstehåndsindtryk og dermed det, der danner fundamentet for, hvordan man bliver opfattet af omverdenen. Det er ikke nyt, at mennesker går op i, hvilket indtryk de giver andre mennesker. Til en vis grad har mennesker formentlig altid været optaget af, hvordan man bliver set. Tidligere skulle man udstråle fysisk styrke som mand, for at kunne forsørge og passe på sin kommende familie, mens man som kvinde skulle vise fødedygtige hofter og huslige evner. 

I dag er vi kommet langt fra dette førstehåndsindtryk alene. I dagens samfund handler det i højere grad om at vise selvsikkerhed. At have styr på sit liv og det man foretager sig. Hertil må alle midler tages i brug, både stil, træning og job. Det hele er en del af den historie, som vi skaber om os selv. Det andre kan læse om os, når de ser på os. 

 

Vær fit, rank ryggen og indtag verden

I dag er det fysiske fremtoning stadig en del af det, der skaber vores førstehåndsindtryk. Skønhedsidealet er lige så uopnåeligt, som det altid har været, og alligevel stiler de fleste efter at nå det. For den fysisk aktive krop stemmer overens med tanken om, at man har styr på sit liv. Men denne krop kan være vanskelig at opnå, fordi den netop kræver hårdt arbejde. Derfor er der også udviklet teknologi, der kan hjælpe med at give gode resultater, så man hurtigere kan opnå drømmekroppen. En af de teknologier, der er blevet udviklet, er EMS træning. EMS træning er lavet, så man får mest muligt ud af sin træning. 

 

EMS træning – vejen til idealkroppen

EMS træning dækker over en træningsmetode, hvor musklerne bliver stimuleret bedst muligt, så resultaterne hurtigere kan opnås. EMS er elektronisk muskelstimulation og bygger på en tilgang, hvor man stadig skal træne for at få resultater, men hvor man får hjælp i form af specielt træningstøj. Træningstøjet til EMS træning har små elektroder, som sender signaler ud i kroppen under træningen. Dette aktiverer musklerne mest muligt, så man får den optimale træning. 

Med EMS træning bliver musklerne altså aktiveret, hvilket er med til at øge forbrændingen, så man forbrænder mere end ved en almindelig træning. Samtidig sikrer EMS træning også en bedre blodforsyning til musklerne, hvilket igen er bidragende til gode resultater.

 

EMS træning kræver fortsat, at man træner. Det er derfor for mange ikke en ”gratis” vej til det gode førstehåndsindtryk. Det er hårdt arbejde, men med større effektivitet end ved almindelig træning. Alt dette er med til at forme idealkroppen, så man kan indtage verden med rank ryg og en fysisk selvsikker fremtoning. 

Recommended Articles