Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

5 tips til at skabe det perfekte børneværelse

At skabe et rum for din lille at lege og vokse kan og bør være en sjov oplevelse. Når det er sagt, kan det også være en udfordring. Når alt kommer til alt, er et smukt, funktionelt rum, som dit barn vil elske både nu og i mange år fremover, en ret høj bestilling!

 

Har du brug for et lille råd? Vi har dig dækket. Denne nyttige samling af svimeværdige børneværelser og professionelle indretningstips er designet til at hjælpe dig med at identificere dit barns nuværende ønsker og fremtidige behov, så du kan finde den altafgørende balance mellem praktisk og direkte yndigt. Uanset om du starter fra bunden eller håber på at forbedre et eksisterende rum, er du sikker på at finde en sund dosis inspiration her!

 

  1. Komplicer det ikke

 

Når det kommer til børneværelser, er mindre normalt mere. Ved at holde indretningen enkel og indretningen på et minimum, vil du skabe mere plads til at lege og give et neutralt lærred, der nemt kan opdateres, efterhånden som dit barn vokser.

 

  1. Brug pladsen effektivt

 

Uanset om du arbejder med et lille rum eller en stor fantasi, er det en absolut nødvendighed at få mest muligt ud af dit barns plads.

 

  1. Lagerorganisation

 

Fra deres legetøj, spil og bøger til deres evigt skiftende garderobeskabe i flere størrelser kommer børn med en masse ting.

 

Har du brug for hjælp til at få styr på rodet? Kroge, væghængende bogskinner, opbevaringskasser under sengen og møbler med indbygget opbevaring er gode muligheder og kan fordoble din opbevaringsplads.

 

  1. Vælg korrekt farve

 

Børn elsker farver, men det kan være svært at vælge den rigtige. Sikker på, din lille elsker måske alt, hvad der er pink nu, men det betyder ikke, at de vil senere, og tanken om at male hele rummet om på blot et par korte år er nok til at give enhver farveforpligtelse.

 

  1. Lys er nøglen til god søvn

 

Erfaringsmæssigt er det meget nyttigt at have et justerbart lys, der hjælper dig med at skabe den perfekte atmosfære for dit lille barn at sove i. Der er også en bred vifte af børnelamper med unikke design, der kan skabe en fantastisk atmosfære i deres værelse.

 

Hvor skal en seng placeres i et barnes soveværleser?

Hvor en seng er placeret i et barns soveværelse, er generelt på fokusvæggen – typisk den modsat døren til selve soveværelset. Du behøver ikke skubbe en barneseng ind i et hjørne – selvom dette er den bedste måde at maksimere gulvpladsen på. I stedet kan en barneseng placeres centralt på fokalvæggen for at gøre den tilgængelig på begge sider. Dette kan også give dig mulighed for at placere opbevaringsenheder rundt om sengen.

 

Hvordan gør man et børneværleset hyggeligt?

For at gøre et børneværelse hyggeligt, er det vigtigt at indrette det, som du ville gøre ethvert andet opholds- eller soverum i dit hjem – med lag. Lagene kan selvfølgelig omfatte dyner, puder, tæpper og plader, men det er også vigtigt at tilføje komfort under fødderne med tæpper. Og afvis ikke idéer til soveværelsesbelysning – disse kan tilføje lag af lys, der også kan være meget indbydende og praktiske. Vælg varmepærer, og et børneværelse bliver hurtigt hyggeligt.

Recommended Articles