Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Rygsækken er det nye sort

Der har på modescenen de seneste år været stor fokus på en sporty, aktiv og outdoor mode, der giver en afslappet look både til hverdag og til fest. Det er nemt at forstår hvorfor denne stil netop nu er populær, da det afslappede er rart at have på, det er praktisk i en travl hverdag og det passer til godt til det danske efterår. En vigtig spiller i dit afslappede look er en rygsæk, der er med til at gøre dit outfit både funktionelt og moderigtigt.

Rygsæk til hverdag

Den store tendens indenfor rygsække netop nu er at udforske det outdoor look til hverdag. Du kan derfor kigge efter typiske vandrerygsække med praktiske detaljer for at ramme den rigtige stil. Du kan bruge rygsækken som et praktisk element i din hverdag til computer og bøger til studie og arbejde, til weekendture eller til sportsaktiviteter. Det er fedt at kunne mikse den praktiske stil med sit hverdagstøj, da du her ikke behøver at gå ned på æstetikken, selvom du har en masse funktionelle elementer.

Rygsæk til rejse

På rejser er det praktisk at have sin oppakning i en rygsæk, da du nemt har begge hænder fri til at håndtere pas, billetter, penge og måske en varm kop kaffe. Det kan derfor være en god idé at bruge en rygsæk som håndbagage eller som bagage i sig selv. Hvis du vælger en mindre rygsæk på 10-40 liter kan du sagtens anvende den som håndbagage, mens en større rygsæk på 40-70 liter skal tjekkes ind som bagage. Rygsækken er både en praktisk rejsemakker, men den rammer stadigvæk en cool stil, så du er klar til nye rejseoplevelser.

Rygsæk til backpacking

På en backpacking rejse er en rygsæk yderst nødvendig, da det er her du har al din oppakning. Mange får et nært forhold til deres rygsæk når de rejser i længere perioder, og det er derfor en god idé at vælge en rygsæk du synes er fed og smart. Din rygsæk skal både kunne indeholde al din oppakning og den skal også sidde godt på ryggen. Det er en god idé at vælge en rygsæk til kvinder, da pasformen her er tilpasset kvindekroppen. På backpacking kan looket på ens rygsæk sige meget om hvem man er, og derfor dekorerer mange deres rygsæk med logo, flag, patch og andet pynt.

Recommended Articles