Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Indret hjemmet med flotte lysterapilamper

Når det kommer til indretning af hjemmet, så er lamper ingen undtagelse. Udover at tjene et praktisk formål, så har lamperne nemlig også en visuel effekt, som virkelig kan gøre en forskel i indretningen af hjemmet. Indretning med lamper kan dog også gøre en negativ forskel i indretningen, så det gælder om at vælge med omhu, og sikre sig at lamperne passer ind i omgivelserne.

 

Står man overfor at skulle købe nye lamper til hjemmet, så bør man overveje de specielle lysterapilamper. I tillæg til at give lys, så har lysterapilamperne en terapeutisk effekt på både krop og sind. I denne artikel går vi nærmere i dybden med lysterapilamper, og hvordan de i tillæg til at give indretningen et ekstra pift, kan øge din generelle sundhed og velvære.

 

Hvad er en lysterapilampe

 

En lysterapilampe udsender et lys med et tilpas højt lux tal, til at kunne fungerer som erstatning for solens stråler. Man opnår således samme effekt ved at sidde i lyset fra en lysterapilampe, som man gør af at opholde sig i solen.

 

Effekten påvirker både kroppen og sindet, da lysterapien som man opnår ved at sidde i lyset fra en lysterapilampe, er med til at give kroppen der skal til for at forøget energiniveauet. Det hænger sammen med et lysterapien øger cellefornyelsen i kroppen. Dertil udløser lysterapien serotonin i hjernen, som har en positiv effekt på humøret og overskuddet.

 

Af den årsag er lysterapilampernes effekt ekstra god i vintermånederne, hvor dagene er kortere, og hvor solens stråler er fremme i kortere tid i løbet af dagen. Når kroppen ikke får den mængde sollys den er vant til fra sommermånederne, så falder energiniveauet og humøret, noget som kan udvikle sig til de såkaldte vinterdepressioner. Ved at gøre brug af en lysterapilampe, øger man derved både den fysiske og den mentale sundhed og velvære.

 

Hvor kan man købe lysterapilamper

 

Inden man køber sin nye lysterapilampe, bør man først beslutte sig for om man ønsker en af de store modeller til gulvet, eller om man ønsker bordlamper. Dette kan afhænge af indretningen i hjemmet, så det er vigtigt at vælge rigtigt. Fordelen ved de store gulvmodeller er, at de giver behandling i et større område, end de mindre bordmodeller, men hvis de ikke passer ind i indretningen, så skal man sikre sig at der er mulighed for at gemme dem af vejen efter behov.

 

Lysterapilamper kan købes hos en række forhandlere landet over, men det største udvalg findes på internettet, hvor man finder et bredere udvalg af lysterapilamper. Vil man hellere se på lamperne i en fysisk butik, kan man finde den nærmeste forhandler ved at søge på lysterapilamper, efterfulgt af det lokalområde man bor i.

Recommended Articles