Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Runde briller – Et tidløst design

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du kan opfriske dit outfit med smarte accessoirer? Er du fascineret af stilen fra personer som Johnny Depp, Steve Carell og Tom Holland? Så har vi et forslag til dig: Suppler dit outfit med et par runde briller. Nu til dags kan du finde runde modeller i både læsebriller, skærmbriller og solbriller. De fås i mange forskellige styrkevarianter, men hvis dine øjne fungerer perfekt, og du blot ønsker at skåne synet og forebygge gener, kan du også finde blue light briller og solbriller uden styrke i markedet.

 

Mange er i tvivl om runde briller passer til deres ansigtsform og stil. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas med at have brillerne på. Der er ingen strenge regler for, hvad runde briller passer til, så vær ikke bange for at sætte din fantasi fri. En ting er sikkert, hvis du har besluttet dig for at pimpe din stil op med runde briller, finder du din favorit her.

 

Runde læsebriller har været med os rigtig længe. De kunne først fås uden stænger, og senere med stænger, og materialer af jern. Gennem flere år er der blevet eksperimenteret med materialer, udseende og design, og i dag er runde briller blandt de mest trendy. Runde briller giver dig et smart look, så derfor er det ikke så underligt, at folk i det 21. århundrede ofte skaber en helt særlig stil omkring brillerne, for at opnå det smarte look. Disse briller kan findes i forskellige materialer såsom acetat eller rustfrit stål. Runde briller er et godt valg for alle, og særligt er de gode til personer med markerede kindben og en firkantet ansigtsform.

Recommended Articles