Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Ringe til mænd – giv dig selv og din stil en udfordring

Selvom der i dag er millioner af mænd, der hver dag iklæder sig flotte og personlige smykker som en del af deres outfit, er der stadig mange mænd, der ikke helt har forstået, at smykker nu er for alle. Måske sidder de fast i en gammeldags forståelse af, at kun kvinder kan gå med flotte smykker i sølv og guld? Måske er de bare blevet så vant til deres tøjstil, at de har svært ved at ændre noget for eksempel ved at tilføje et armbånd eller en ring til deres look? Uanset hvad synes jeg, at det er på tide, at mænd udfordrer sig selv og indser, at smykker kan bære af alle uanset køn, alder og hvad der ellers måtte være af undskyldninger.

 

Har du som mand også svært ved at tage de nye smykketrends til dig, kan jeg anbefale dig at starte ud med at prøve en diskret ring sammen med dit outfit. Grunden til at en ring kan være et godt sted at starte er, at ringe som den eneste form for smykke i rigtig mange år er blevet båret af mænd. Dette skyldes selvfølgelig at ringe også bruges som vielsesringe, og hver eneste mand, der gennem tiden har sagt ja til ægteskab, har dermed også sagt ja til at bære en ring. I dag er ringe til mænd således både et hyppigt fænomen blandt gifte mænd men også blandt mænd, der bare bærer ringe for at udtrykke deres stil og sætte prikken over i´et for deres outfit.

 

Og hvor køber man så de der flotte og stilige ringe til mænd? Måske har du tidligere besøgt en smykkebutik og undret dig over at alle smykkerne, med undtagelse af nogle enkelte store og dyre ure, virker til at være designet til kvinder? Der er dog ingen grund til at lede længere. Faktisk kan du direkte hjemme fra sofaen shoppe smykker til mænd af højeste kvalitet. Hos hjemmesiden Jewls har de specialiseret sig i at forhandle fede og personlige smykker til mænd, og her finder du et kæmpe udvalg af både ringe, halskæder, armbånd og meget mere. Hos Jewls har de noget til enhver smag, og du vil helt sikkert kunne finde en ring eller noget andet, som du har lyst til at prøve af sammen med resten af dit outfit.

 

Har du brug for lidt inspiration til, hvordan du kan bruge ringe til mænd som en del af dit daglige outfit? Så kan Jewls også hjælpe dig her. På deres hjemmeside finder du nemlig massevis af billeder, hvor deres mandlige modeller bærer de forskellige smykker i kombination med alle former for outfits. Brug for eksempel en chunky sølvring tilføje et helt nyt udtryk til din hvide t-shirt og sorte bukser.

Recommended Articles