Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Rengør dit firma uden kemikalier

Hvis du er chef og har dit eget kontor, hvor der også arbejder folk under dig, så er det op til dig at sørge for en god kontoratmosfære. Her er der flere ting, der spiller en rolle. Men noget af det, man kan starte med at have styr på, er, at der er rent på kontoret. Men det er ikke alle former for rengøring, der er lige godt for dine ansatte. Det er f.eks. ikke altid godt med et rent kontor, hvis der har været brug af en masse kemikalier for at gøre det rent. Men derfor er det heldigt, at der også findes andre metoder, som man kan benytte sig af.

Hold din virksomhed ren – ganske kemikaliefrit

Nogle tror fejlagtigt, at man ikke kan gøre ordentlig rent, hvis der ikke gøres brug af kemikalier. Men det kunne simpelthen ikke være længere fra sandheden. Hvis der er noget, der slet ikke kan komme væk, så kan det naturligvis være en fordel med et rengøringsmiddel, der er skrapt. Men til den almindelige rengøring i løbet af ugen er der ingen grund til brug af kemikalier. Kontakt Pulira – et rengørings- og ejendomsservicefirma, og hold din virksomhed ren uden brug af kemikalier.

Hvorfor undgå kemikalier?

Men selvom det ikke er nødvendigt at bruge kemikalier, hvorfor er det så, at man faktisk aktivt skal gå efter at undgå dem? Hvis man er omringet af for mange kemikalier i hverdagen, så kan det faktisk ende med, at man udretter allergener. Dette kan også ske, hvis man opholder sig meget et sted, hvor der ikke er rent. Det er altså derfor både vigtigt, at der ikke er beskidt, men at der heller ikke er fyldt med kemikalier på et kontor.

Gør det nemt – bestil rengøringen udefra

Når man er chef, er det typisk ikke fordi, at man mangler noget at lave. Derfor skal du også tænke over, hvordan du prioriterer din tid. Selvom et rent kontor er vigtigt, så bør du som chef ikke bruge din tid på at rende rundt med klud og kost, når det er weekend. Hvis man skal kunne holde til at arbejde hårdt i hverdagen, så skal man også have muligheden for at tage fri i weekenden. Derfor er det smart i stedet for at bestille rengøringsfolk, der kan komme og sørge for, at kontoret bliver gjort rent i weekenden. Så kan I alle møde ind til et rent kontor om mandagen – og I kan endda glæde jer over at vide, at det er gjort rent uden brug af kemikalier!

 

Recommended Articles