Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Indret din bolig med moderne og bæredygtigt design

Skal der ske noget nyt derhjemme, og ønsker du at indrette din bolig med fokus på flotte farver og ikke mindst bæredygtigt design? Så findes der heldigvis masser af gode muligheder for at gøre dette. Det handler efter at gå efter lækkert og langtidsholdbart design, der kan blive i din bolig i lang tid. Læs meget mere her om to moderne brands, der laver smart og bæredygtigt design.

Bæredygtigt design fra Bornholms Keramikfabrik

Bornholms Keramikfabrik er forhandler af det utroligt smukke keramik med de skønneste farver. De har alt fra vaser, skåle, kander og meget mere. Deres keramik er hånddrejet, hvilket er med til at skabe et smukt og unikt design. Der er altså ikke to, der er helt ens, og det gør ligeledes, at det er super moderne. Ikke nok med, at det er unikt, så er det ligeledes bæredygtigt. Der bruges blandt andet overskydende ler fra andre produktioner til at skabe keramikken. Ikke nok med det, brændes leret i ovne, der er drevet af vindenergi og biomasse. Derudover har keramikken et yderst langtidsholdbart design, der med garanti kan holde i flere generationer.

Langtidsholdbart design fra Muuto

Et andet design, der er designet til at være langtidsholdbart er Muutos design. Det er smukt og tidløst, og så er det lavet i super gode materialer, der sikrer en fantastisk holdbarhed. Muuto er med til at skabe en moderne og unik indretning, der er tidløs. Du kan blandt andet prøve de smarte Muuto the Dots, som er unikke knager med et smart og lækkert design. Med disse knager kan du skabe din helt egen og unikke knagerække lige som du ønsker det. Køb Muuto the Dots og invester i din bolig med langtidsholdbart design, der er det hele værd, og som skaber den skønneste og mest moderne bolig.

Recommended Articles