Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

Økologiske, komposterbare og genanvendelige kaffekapsler

Hvis forbrugerne var klar over, at de populære kaffekapsler i aluminium og plastik, påvirker miljøet og vores helbred, ville mange utvivlsomt skifte dem ud med et bæredygtigt og klimavenligt alternativ, som økologiske kaffekapsler eller komposterbare kaffekapsler. Problemet har bare været, at der ikke har været noget alternativ – før nu, hvor der blandt andet er blevet lanceret en helt ny økologisk barista kaffeserie i bionedbrydelige kaffekapsler på markedet.

 

De bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler er fremstillet på La Natura Lifestyles bæredygtige produktionsanlæg i Schweiz af plantefibre og bortskaffes som almindeligt køkkenaffald, hvor flertallet af aluminiumskapslerne desværre også i dag, og hvor de ender som et problem i affaldssorteringen.

 

Ud over lossepladsproblemet er der miljøomkostningerne ved at producere aluminium i første omgang og i den grad også plastik. Minedrift af et ton aluminium kan producere ca. 10-12 ton affald, herunder 2-3 ton giftigt alkalisk rødt mudder. Det problem kendes overalt i verden, hvor der i 2018 blev smidt 56 milliarder aluminiumskapsler på lossepladsen. Sat i forlængelse når de 70 gange rundt om Jorden.

 

Det er verdenssundhedsorganisationen WHO, der har gjort opmærksom på, at aluminiumkapslerne kan efterlade mikroorganismer i vores krop, og det tages særdeles alvorligt af sundhedsmyndighederne i blandt andet Tyskland, hvor bystyret i Hamborg eksempelvis, med ca. 2 mio. indbyggere, netop har forbudt brugen af aluminiumkapslerne i den offentlige sektor og erstattet dem med bionedbrydelige.

 

Økologiske billige kaffekapsler – samme pris som almindelige kaffekapsler

 

Forbrugernes ønske om bæredygtighed, lavt klimaaftryk og velsmag er samlet i de komposterbare og økologiske kaffekapsler, og det gode ved disse kaffekapsler, er at vi alle kan starte den lille revolution ved at skifte fra metal og plastik til natur, uden det bliver dyrere.

 

Bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler koster det samme som almindelige kaffekapsler. Bliver vi mange der skifter til disse kaffekapsler, får det stor effekt på klimaet. De bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler passer ligesom nespresso kaffekapsler til langt de fleste maskiner der findes. De fås i, Crema, Ristretto kaffe og Espresso kaffe, alle er med økologisk kaffe og uden aluminium og plastik.

 

Genanvendelige og komposterbare kaffekapsler

Dette er den nye æra med kaffe kapselproduktion og fremtidig kaffedrikning – INGEN giftig, mikroplast eller aluminium i din krop og god smag med god stil. Baseret på det stadigt voksende ønske og behov om bæredygtige BIO-produkter, er økologisk kaffe, miljøvenlig emballage og alternativer uden kemikalier blevet meget vigtigere for os som forbrugere. Fremtidens kapsler er økologiske kaffekapsler som også er komposterbare kaffekapsler. Det vil sige bionedbrydelige kaffekapsler som er uden aluminium og plastik, og som bliver til kompost efter ca 12 uger.

 

Husk altid at bruge kvalitets økologiske kaffekapsler som for eksempel Espresso kaffekapsler, eller Ristretto kaffe, det smager bedre og så gør du noget godt for miljøet. Det er miljøvenlige kaffekapsler indeholdende økologisk kaffe, der er fremtiden og godt for den grønne omstilling. Det er fremtidens økologiske kaffekapsler og sund livsstil! Aromasikre komposterbare kapsler er en enorm lettelse for miljøet. Fuld aroma – fuld nydelse – fuld friskhed – fuld miljøbeskyttelse.

Recommended Articles