Tanker om Mode / Stil / Bæredygtighed

Blog

New yorker gulve er in

Det rå look bliver mere og mere moderne i de danske hjem. Elementer fra industrien og bylivet bliver hevet med ind i hjemmet. Alt fra gadelygter, spisebord, kabeltromler og meget meget mere.

 

Interiør i form af produkter som nævnt overfor er en ting. Hvis man virkelig ønsker at give sit hjem et rå, urban og unikt look, kan man give sit gulv, vægge eller andre overflade en fantastisk behandling med silkecement. Kun fantasien sætter grænser for hvilke farver og udtryk du kan få som look.

 

Få en silkecement behandling og hvorfor du netop skal vælge denne form for behandling.

 

Har man et slidt gulv, så kan man få påført en behandlingsform som kaldes for silkecement og ”New yorker look”, som er et levedygtigt materiale der påføres og giver jeres gulve et unikt udtryk.

 

Vælger man denne form for behandling, vil det skabe et unikt udtrykt, hvor dine naboer ikke kan få samme design. Her vil man få et yderst dekorativt gulvmateriale der tiltaler mange mennesker og gør jer unik.

Når valget falder på silkecement, kan man få nogle af de mest elegante og farverige gulve man kan drømme om. Dette er unikt i forhold til andre gulvtyper.

Silkecement gulv er et yderst stærkt og holdbart materiale der er meget nem at vedligeholde og gør rent.

Man har mulighed for at vælge mange forskellige designs og i mange forskellige farver og former.

Hvis jeres gulv er forseglet og installeret korrekt, kan det holde i mange, mange år.

Ser man med økonomiske briller kan det spare jer for en del penge. Det kræver en masse kroner og kræfter at udskifte sine gulve i jævnelige mellemrum.

Ud over dette er det også svært at ødelægge et silkecement gulv. Hverken høje hæle, dyr eller lignende kan ridse overfladen, da silkecement har en beskyttende effekt. Samtidig skal man heller ikke bekymre sig om skader fra tabte genstande, som man taber på gulvet. Det er selvfølgeligt muligt at ridse silkecementen, men man skal arbejde hårdt på det.

Et gulv der er døbt i silkecement, er let at gøre rent. Her vil rengøringsmidler tage det meste af skidtet og spare jer for en masse rengøringstid. . Ud over dette skal det ikke slibes samt vedligeholdes.

Du kan også give dit badeværelse en make over. Toilettet er meget mere end bare en håndvask og et toilet. Man kan skabe et helt specielt og unikt badeværelse med silkecementens smukke flader. Silkecement behandlingen er yderst holdbart og giver vandtætte flader, der gør at det passer perfekt til badeværelser og mange andre værelser.  Jeres hjem kan gøres unikt og funktionelt på samme tid. Så går du med drømmen om at få renoveret hjemmet med rene, stilfulde, fugefrie nordiske look? Så brug en silkecement certificeret behandler.

Recommended Articles